Mélységesen letaglózott minket a hír, hogy jövőre nem rendezik meg a Story Gálát, mivel a magazin minden kapacitását leköti, hogy megújítsák az arculatukat. Hogy kicsit elviselhetőbbé tegyük e szomorú hírt, összegyűjtöttük az utóbbi évek 7 kedvenc Story gálás pillanatát. Szubjektív listánk következik. 

Kiszel Tünde

Repüljünk vissza egészen 2014-ig. Többet nem is mondanánk, csak arra kérjük önt, kattintson ide, és nézze végig az 5 évvel ezelőtti gála sztár- és ruhafelhozatalát. Kérjük, Szandinál és Kiszel Tündénél is időzzön el egy-egy másodpercre. Feledhetetlen ruhakölteményeket lát rajtuk. (És akkor a sminkekről még nem is beszéltünk.)

Majka

2 évvel ezelőtt díjat is kapott az eseményen a rapper/műsorvezető, mégsem volt emelkedett hangulatában.

Neked ez az első gálád, és színpadon vagy, míg nekem azért el kellett jönnöm párszor, hogy felhívjatok ide végre

- szólt be a színpadra állva a Story főszerkesztőjének. Majkával a gálán interjút is készítettünk, itt tudja elolvasni.

Vasvári Vivien

A tavalyi Story Gálára Vasvári Vivien egy drámai vérvörös ruhában, és cseppet sem mellékesen terhesen érkezett. Neki, és többek között Varga Izabellának és Görög Zitának egy heti trendet is szenteltük, hogy megkérdezhessük öntől, kinek a ruháját tartja a legszebbnek. 

Medveczky Ilona

A díva 2 éve szemkápráztató, nem sokat takaró ruhában jelent meg. Bár azt mondta nekünk, szerinte picit felhígult a bál, mármint ami a meghívottak nívóját illeti, neki azért mégis ott volt a helye. 

Kajdi Csaba

Friss még az emlék, hiszen idén történt, mikor Kajdi Csaba az akkor még újdonsültnek számító Insta-népszerűségéről mesélt nekünk, na meg arról, hogy mit gondol a hölgyek ruhájáról. Cikkünk végén még egy Cyla-szótárt is talál. (Csak szólunk.)

Rogán Cecília

Emlékszik még, amikor Rogán Cecíliának még nem platinaszőke volt a haja, és nem mosolygott önre óriásplakátokról, sportruhákat reklámozva? 2016-ban még egyiket sem tette, szerelmével, házaspárnak öltözve érkeztek az eseményre. Sajnáljuk, hogy éppen most jelentették be, elválnak

Baukó Éva

A végére hagytuk szegény Baukó Évát, aki kicsit kakukktojás is, hiszen őt pont amiatt interjúvoltuk meg, hogy megkérdezzük, szerinte miért nem hívták meg őt a 2015-ös Story Gálára. Az egykori villalakó elmondta, hogy mióta a lapnak új főszerkesztője van, másfajta embereket értékelnek fontosnak. Mint kifejtette, elég meghatározó arca az RTL Klubnak, de úgy tűnik, nemkívánatos személyiségnek tartják őt. 

Úgy látszik, itt a playmate kurváké a főszerep

- mondta szinte rezzenéstelen arccal.