A Blikk, a Bors és a Ripost is arról írt, hogy a szombat este elhunyt színész emberfeletti erőfeszítéseket tett életének utolsó pillanataiban. Gesztesi ugyanis még félre tudott állni, ezzel pedig sikerült elérnie, hogy ne okozzon balesetet. 

A napilapok szerint; több szemtanú is arról beszélt, félrerántotta a kormányt, hogy a járdára kormányozza az autóját és ne csapódjon bele a szembe jövő forgalomba. Erre utalnak a lapokban megjelent helyszíni fotók is, amelyeken jól látszik, hogy még nagyobb tragédia is történhetett volna. A forgalmas erős volt a Podmaniczky utcában délután, így a színészen múlt, hogy mások nem sérültek meg. A lapok értesülései szerint, ekkor még maga hívta a mentőket.

A Blikk úgy tudja, a színész a moziban volt a tragédia előtt, onnan indulhatott el, amikor rosszul lett. Az is kiderült, hogy Szegedre készült, ahol este 19 órától a Páratlan páros című darabbal lépett volna fel.

A színész 56 évesen hunyt el. A tragédia az egész országot megrendítette, őt gyászolják a rajongók, kollégák, barátok. Második fia, Márkó a következő sorokkal búcsúzott édesapjától:

Papika! Már most iszonyatosan hiányzol nekem! Nem tudok sok mindent most írni. Azt mondtad ma nekem, hogy éjfélkor találkozunk otthon! Így búcsúztunk ma el. Én még mindig várlak, tudom, hogy már nem jössz haza, de hiszem, hogy találkozni fogunk még. Nagyon-nagyon szeretlek téged. Ígérem, hogy büszke leszel rám, és vigyázni fogok mindenkire

- idézte a Ripost a színész fiának sorait.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Másokat mentett életének utolsó pillanatában Gesztesi Károly

Gesztesi az utolsó pillanatban még félre tudott állni, ezzel pedig sikerült elérnie, hogy ne okozzon balesetet.

8 · Jan 06, 2020 08:44am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments