Nemrég írtuk meg, hogy a Ken babaként megismert Rodrigo Alves 3 hónapja már nőként éli mindennapjait, ám az átalakulás nem ment olyan könnyen (teljesen még túl sincs rajta), és hatalmas lelki megpróbáltatásokat élt át az utóbbi időben a celeb.

A 36 éves férfi az angol This Morning show vendége volt, számolt be róla a Daily Mail, ahol arról is beszélt, hogy bár mindig tudta, hogy ő valójában nő, nem volt annyira könnyű megváltoztatnia a nemét. 

A transznemű celeb ahelyett, hogy felkeresett volt egy pszichológust, saját magát kezdte el gyógyszerezni, hormonokat is szedett. Egy alkalommal, amikor alkohollal keverte őket, a kórházban kötött ki. 

Pszichológushoz kellett volna járnom, de ehelyett magam gondoskodtam a gyógyszereimről, hormonokat szedtem. Aztán amikor egy összejövetelen alkoholt ittam rájuk, a következő dolog, amire emlékszem, már az volt, hogy a kórházban vagyok

- mondta Rodrigo Alves a reggeli műsorban. 

A celeb azt javasolja mindenkinek, aki nemi identitászavarral küzd, hogy ne saját magukat kezeljék, mindig kérjenek szakmai segítséget. Igaz, a megfelelő orvosi segítséget nehéz megtalálni, ő sem talál szülőhazájában, Angliában megfelelő orvost, külföldön kezelteti magát. 

Ma már megbánással gondol korábbi szépészeti beavatkozásaira (amiből több mint 70 volt neki), például az álkockahasára,  ugyanakkor még további plasztikai műtétekre lesz szüksége, ha nővé szeretne válni: 

Megnagyobbítom a melleim, hangszálműtétem lesz, hogy nőiesebb hangom legyen, és egy éven belül nemátalakító műtétem lesz

- nyilatkozta.

Sőt, az arcát is nőiesebbre fogja szabatni, és az ádámcsutkáját is el fogja tüntetni egy műtéttel. A műsorban arról is beszélt, hogy egy pillanatra sem kételkedik abban, hogy ő valójában nő, már kisgyerekként is felpróbálta édesanyja ruháit.