Ha azt mondjuk, Rodrigo Alvez, talán nem tudja, kire gondolunk. Ha viszont azt mondjuk, hogy az élő Ken baba, valószínűleg valami már dereng önnek. A 36 éves férfi arról várt híressé, hogy már túl van több tucatnyi plasztikai műtéten és kvázi úgy néz ki, mint egy élő Ken baba zombi változata. A férfi most sokkoló nyilatkozatot tett:

hiába költött 500 ezer fontot (vagyis több, mint 180 millió forintot) arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy Ken baba, ő a szíve mélyén mindig is egy Barbie baba akart lenni. 

A Mirror írta meg, hogy Rodrigo Alvezt az utóbbi hetekben már női ruhákban és hosszú hajjal lehetett látni, a bizarr külsejű celeb pedig nem is rejtegette tovább az igazságot, miszerint ő valójában mindig is inkább egy Barbie baba, semmint Ken szeretett volna lenni. (Mondjuk ez eszébe juthatott volna korábban, például a 26. szépészeti műtétje után is.)

Úgy ismernek az emberek, mint Ken baba, de én mindig Barbie-nak éreztem magam

- nyilatkozta a férfi, aki már hormoninjekciókat is kapott, hogy ne csak a műszempillától és hajhosszabbítástól tűnjön nőnek. Az élő Ken babának már egyre nőiesen kerekedik a csípője, mellét is megcsináltatta. 

Évekig próbáltam úgy élni, mint egy férfi, fake kockahasat és karizmokat műtettem magamra, de mindvégig hazudtam magamnak. (...) Most végre az igazi önmagam lehetek. Tündöklő, csodálatos és nőies

- mondta a celeb. 

Rodrigo Alvez szerint mindig is női agya volt, az utóbbi 3 hónapban pedig már úgy is él, mint egy nő.

Ha látni akarja, hogyan néz ki az átnőiesedett Ken baba, kattintson ide.