Most, hogy az új évtized első teljes munkahetén sikerrel túljutottunk, hadd kínáljuk meg önt egy jó kis memóriakvízzel! Lehet, hogy önnek úgy rémlik gyerekkorából, hogy a memóriajátékok elég uncsik szoktak lenni, de garantáljuk, hogy az alábbi kérdéssor nem az – sőt, nem is gyerekeknek való, merthogy olyan képek lesznek benne, mint mondjuk az alábbi, Rosie Huntington-Whiteley-től. Sőt, még olyanabbak.

Ebben a játékban ugyanis mindössze 15 másodperce van, hogy memorizáljon egy képet, méghozzá egy olyan képet, ami egy szexi modell-influenszer Instagramjáról való, és amit az illető az utóbbi napokban posztolt. Mindegyik képről van egy kérdés, de az a trükk a dologban, hogy a képekhez mellékelt kérdés mindig az előző fotóra vonatkozik.

Szóval használja ki azt a 15 másodpercet, mert ezalatt nemcsak memorizálnia kell egy Instagram-posztot, hanem meg is kell válaszolnia egy egyszerű kérdést az eggyel korábban látott fotóval kapcsolatban! Következésképp azt ajánljuk, hogy ne nagyon klikkelgessen a Következő kérdés gombra, hanem várja meg mindig a képben elmerülve, amíg magától lejár az idő.

Nézze figyelmesen a kontentet, mert minden kép alatt az eggyel korábbi poszttal kapcsolatban kell válaszolni!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »