Simon Buckmaster egy 63 éves, brit férfi, akinek két hobbija van: a könnyűzene és a kerámia. Elég eredeti módon ötvözte a kettőt, mert azt a projektet találta ki magának, hogy elkészíti legendás albumok borítóját kerámiából. Nem csak azt a tízet csinálta meg, amik az alábbi kvízben szerepeltek, mert a teljes készlet állítólag már 30 darabnál jár, de mi ezekről kaptunk fotót, és a lényeg, hogy baromi jók!

Nekem azonban nem a kerámiázás, hanem a kvízkészítés a hobbim, úgyhogy fogtam a képeket, amiket Buckmaster alkotásairól kaptunk, és csináltam belőlük egy ripsz-ropsz végigkattintható játékot, amiben a kérdések nehézségi foka a nagyon könnyű és az elég nehéz között ingadozik. Ha ön bármelyiket túl könnyűnek vagy túl nehéznek találja, csakis Simon Buckmastert szidhatja, hiszen ezúttal ő készítette a kérdéseket!

Figyelem:

A játék időre megy, kérdésenként max. 20 másodperc gondolkodási idő van, ezért 3 perc 20 másodpercnél a legrosszabb esetben sem tart tovább a játék. Természetesen miután megvan mind a 10 tipp, mutatjuk az ön által elért pontszámot, valamint a helyes válaszokat az eredeti albumborítók kíséretében.

Egy angol férfi megcsinálta kerámiából kedvenc albumai borítóját. Tippeljen, melyik kerámia melyik előadót ábrázolja!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Mindezek után ha van kedve folytatni egy másik zenei játékkal, íme egy hasonló kvíz, itt a '90-es évek albumborítói alapján nem magát az előadót kellett kitalálni, mindössze annyit, hogy férfi vagy női előadó albumáról van-e szó.