A jóga igazán értékálló őrület, a mai napig népszerű számos kísérletező formájában, a sörjógától egészen a naturális, meztelen jógáig. A Journal of Alzheimer’s Disease című folyóiratban megjelent egy tanulmány is a mozgásformával kapcsolatban, mely szerint a testet és a lelket is frissen tartja, ráadásul gyorsan javítja a rossz hangulatot. Természetesen az Instagram influenszerei és modelljei is hamar rájöttek, ha egy népszerű dolgot lovagolnak meg, ráadásul többnyire ruha nélkül különösebb erőlködés nélkül növelhetik követőik számát. Így a glam-modellekre fókuszáló sorozatunk következő epizódjában összeszedtük a legnépszerűbb, meztelenül jógázó modellek közül párat.

  • Nude_yogagirlnek, azaz a meztelen jógás lánynak elképesztően népes tábora van, ráadásul konkrét céllal osztja meg képeit: elmondása szerint posztjaival saját testük elfogadására próbálja inspirálni az embereket. 2017-ben számos cikk jelent meg róla, melyek egyértelműsítették, hogy ő indította el a műfajt a közösségi oldalakon, mely rövidesen tendenciává vált, főként az Instagram-modellek között. Jelenleg 1,1 millióan követik, és számos fotózáson,valamint kampányban vált meghatározó alakká. 
  •  Mara Grace Kaliforniában működő jógatanár és modell, imádja a nudista életérzést, aminek szinte minden posztjában hangot is ad. Korábban már többször törölték Instagram-oldalát, de azóta is fáradhatatlanul posztol elképesztő jógapózokat, gyakorta ruha nélkül.
  •  Az orosz Anya Sugarrőlmár korábban is értekeztünk. Feltörekvő modell és igyekszik a divatkérdésekkel kapcsolatban influálni követőit. Jelenleg 1 millióan figyelik a mindennapjait, aminek egyik oka lehet, hogy ő elsősorban a topless-jóga híve.
  •  Daniella Smith elsősorban zenei karrierjére koncentrál, de nem a hamis hangok miatt érte utol őt is az Insta-cenzúrája. Imádja a ruhátlan posztokat, és nem hajlandó lemondani meztelenkedős-jógázós képeiről. Posztjai alapján a jóga elképzelhetetlen felöltözve.