Az elmúlt évben többször is tettünk kiruccanást azInstagram-modellek furcsa világba, ahol egy formás fenék, egy túltolt dekoltázs, vagy úgy általában véve a naturista életmód komoly sikert adhat egy-egy feltörekvő hölgy számára. Egyeseke milliókat tesznek zsebre pusztán a posztjaikkal, mások a közösségi oldalakon elért népszerűségüket más platformokon kezdik el kamatoztatni. 

Lássuk, idén utoljára, az 5 legmeztelenebb és legőrültebb Insta-modellt, akik már korábban is megfordultak a Velveten.

  • Kezdjük is a sort rögtön Demi Rose-al, aki üstökösként tűnt fel a meztelenül pózoló celebek között, ma már milliókat kaszál posztjaival, még úgy is, hogy nyáron tett egy felelőtlen kijelentést és majd egy hónapig nem tett közzé pucérkodós képet. Aztán persze hamut szórt a fejére és az év további részében szállította a rá jellemző textilmentes kontentet. Szerepelt idén videóklipben, reklámkampányban, követői is szépen duzzadnak, akár Rose bikinipántjai.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Skinny dipping in the rain @dannydesantos

Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) által megosztott bejegyzés,

  • Abigail Ratchford  27 éves és az Instagram egyik sztárja. Évente 251 millió forintnak megfelelő font üti a markát. Korábban focizott, de abba kellett hagynia a játékot, azóta a modellkedés mellett számos sorozatban és filmben feltűnt már.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

10.31 🎃

⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) által megosztott bejegyzés,

  • Iryna Ivanovának, talán nincs is olyan fotója, amelyen ne a melleit hangsúlyozná. A csinos glamour-modellnek immár 5 és fél millió követője van, pedig a teljes tiltás miatt egyszer már újra kellett építeni az oldalát. Ő egy teljesen fedetlen képpel búcsúztatja az óévet.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wanna wake up to this? 😍 LINK IN BIO and u can 😂

Iryna (@playmateiryna) által megosztott bejegyzés,

  •  A csinos vegán szőkeség, Jessica Weaver harcos állatvédő, e mellett pedig szívesen mutatja meg rajongóinak az amerikai plasztikai sebészek remekléseit, jelesül a melleire helyezi a hangsúlyt posztjaiban. 8 millió fölött járnak a követői, azonban ő némiképp kakkutojás, ugyanis a népszerűségét nem csak saját karrierjének fejleszésére használja, hanem a vegán életmód hirdetésére is.
  • Heidi Lavonról is értekeztünk már korábban, a modell két dologról híres; elképesztő tetoválásairól, és arról hogy alsóneműit jó áron bocsájtja áruba rajongóinak. Mi kellhet még?

 Viszlát! Jövőre innét folytatjuk...