Ezen a héten annyi példa jött szembe erre a trendre, hogy most már nem szólhat másról a heti trend, csakis azokról, akiknek egyszínű a haja és az öltözéke. Fent már láthat egy eklatáns példát citromsárga árnyalatokban a Moschino múlt heti divatbemutatójáról, de nézzünk még hat hírességet, akik szintén ilyen szettekben szerepeltek! Döntsön ön, kinek áll a legjobban ez az új stílus!

Justin Bieber

Alig kezdődött el az év, máris új számmal jelentkezett Justin Bieber, ez volt a Yummy. Ahhoz képest, hogy a világ egyik legnagyobb popsztárjáról van szó, ez a dal azóta elég gyorsan leszerepelt, és Bieber új albuma is kezd bukásként elkönyvelődni, de ha ön egyvalamire emlékszik ebből a borzasztóan repetitív klipből, az valószínűleg az, hogy mennyire sok volt benne a rózsaszín. Merthogy Bieber a haja lágy pink árnyalatú, és a stylist hozott neki a klipforgatáshoz egy teljesen azonos színű pulcsit. Merthogy ez most a nagy trend: hogy a hajszínnel egyezzen meg a ruhánk színe.

Billie Eilish

Justin Bieber inkább a közönség (egy részének) kedvence volt mindig is, Billie Eilisht viszont nemcsak a kortársai (azaz a tizenévesek) imádják, hanem a kritikusok kedvence is ő az utóbbi időben. Billie Eilish jelenleg a legmenőbb személy a Földön, és persze ő is tolt egy ilyen hajszínhez igazított szettet még január vége felé, a Spotify eseményén. A sérója fekete és neonzöld volt, ezek közül a szemüvege mindkét színt megismétli, míg a ruhái csak az utóbbit, minimális fehérrel. Érdemes a képre kattintani, mert több fotónk is van róla, és meg lehet szépen csodálni, hogy még a cipője is mennyire passzol az összképbe!

Rihanna

Rihannának roppant népszerű lett ez a fenti Instagram-posztja még január végén, és ezt elsősorban nem annak tudjuk be, hogy az énekesnő szintén követi ezt az egyszín-trendet, hanem annak, hogy kilóg az egész segge. De ettől még igaz, hogy a lila hajhoz ugyanolyan lila fehérneműt és harisnyát visel, mert ennél menőbb nincsen jelenleg.

Sita Abellan

És akkor most jöjjön három példa erről a hétről, az első konkrétan a párizsi divathétről. Sita Abellan technohercegnőként definiálja önmagát, és a honlapja döbbenetesen retrós-menő (kattintson érte ide, megéri!), de most azért szerepel itt, mert egy elég látványos szettben nézte végig a Mugler bemutatóját a párizsi divathéten. A szettjében természetesen pont az a látványos, hogy a ruhái csak egy árnyalattal lilábbak kék hajánál, szóval egy-két részletet (például a nyakörvet) leszámítva csodásan harmonizál minden mindennel.

Dahlia Sin

Pénteken indult el a RuPaul's Drag Race című tehetségkutató 12. évada, és a műsorban részt vevő drag queenek között volt egy, aki szintén ezt a trendet követte, amikor beöltözött a Drag Race szerdai beharangozó eseményére. Az illető művészneve Dahlia Sin, és szintén a kékeslila árnyalatait öltötte magára, csak Sita Abellannal szemben őneki az öltözéke kicsit kékesebb és a haja lilább. Ha ön szereti az extrém szetteket, csak ajánlani tudjuk, hogy figyelje a Drag Race-t, a sima évad után rögtön egy All Stars fog következni majd!

Lady Gaga

Ön szerint ki az, akinek a legjobban áll ez a trend?

Hát ha van olyan popsztár, akinek az öltözködése veszélyesen közel áll a drag queenek stílusához, akkor az természetesen Lady Gaga, aki maga is szerepelt már a Drag Race-ben, pontosan 3 évvel ezelőtt. Nos, miután Lady Gaga egy időre kiszínésznősködte meg akusztikusénekesnősködte magát a Joanne album és a Csillag születik kapcsán, visszatért a jó öreg szintipophoz, amivel annak idején berobbant. Az új számának a címe Stupid Love, és a dal a fenti (állítólag iPhone-nal forgatott) klippel együtt most pénteken debütált. Nyilván az ön szemét is kiszúrta már a lényeg: Lady Gaga újra egészen avantgárd módon öltözik, de ezúttal csak a rózsaszín különböző árnyalataiban, és természetesen a haja is rózsaszín hozzá. Ki gondolta volna, hogy egyszer megérjük, hogy ugyanúgy öltözködik Justin Bieber és Lady Gaga? Kérdés viszont, hogy ön szerint kinek áll a legjobban ez a trend: válasszon kedvencet a hat közül, majd kérjük, szavazzon rá!