Újabb lehetőség adódott a vagyaim.hu termékeinek tesztelésére. Ahogy tavaly az erotikus-társasjátékokat, most egyéb szexjátékok és szexuális segédeszközök tesztelésére biztosított lehetőséget az online üzlet. A Womanizer szexjáték teszteléséről már korábban is jelentek meg cikkek a Velvet oldalán, melyeknek a lényege az volt, hogy olvasóink jelentkezhettek tesztelőnek, majd természetesen név nélkül osztották meg a tapasztalataikat. Most újabb tesztre volt, illetve van lehetőség, melyben Aletta álnevű olvasónk mesél a termékkel való első találkozásáról. Aletta már korábban is kipróbált hasonló terméket, illetve a társasjátékok tesztjénél is szívesen segített, így gyakorlati tapasztalatokkal felvértezve írta le nekünk élményeit.  

 Cikkünkben tesztelésre hívtuk olvasóinkat, amire nagyon rövid idő alatt rengetegen jelentkeztek. Köszönjük! A jelentkezés lehetőségét lezártuk. Eddig jelentkezett olvasóinkat rövidesen értesítjük. 

Mi az a Womanizer?

Womanizer egy német cég léghullámos csiklóizgatója. Működése egyedülálló: pulzáló, ritmikus, apró szívó-hullám ingerekkel, stimulációkkal kényezteti a nőket.

A karantén időszaka sokak számára kétségbeejtő és valóban megviseli az embert a társas kapcsolatok hiánya, a kényszeres bezártság okozta stressz. Azonban a világtól való elzártság némi előnnyel is jár. Több híresség beszélt közösségi oldalain az elmúlt időszakban arról, hogy így legalább az embernek több ideje jut magára, az olvasásra, esetleg a kanapén henyélésre, sőt a kényeztetés minden formájára.

Aletta nagyjából egy hónapja dolgozik otthonról, párjával igyekeznek minél teljesebbé tenni a közös időt. Ő az eszközt kiegészítőként használta, pontosabban szexjátékként vonják be a közös örömszerzés folyamataiba. Aletta a tesztek során azt is megírta nekünk, hogy számára nagyon fontos a kiegyensúlyozottság, amit a nemi életében is igyekszik rendszeresíteni. 

Én alapvetően szkeptikus vagyok minden "csodaszerrel" kapcsolatban, de ez a cucc tényleg tudja azt, amit írnak róla. Voltak gondjaim, ugyanis a hüvelyorgazmus számomra nagyon nehezen, de leginkább, nem érhető el. Próbáltam már korábban is különböző eszközöket, de az intenzív hatás tekintetében ez a kis kütyü lenyűgöző, veri az összes korábbit. Az tény, hogy a pasimmal való együttléteknél alkalmaztam a legtöbbször, de önmagában is szuper. Ami fontos, hogy a páromnak kellett némi idő, míg belejött abba, hogy miként alkalmazza nálam, úgy, hogy az tényleg jó legyen. A fokozatokra oda kell figyelni, ha valaki túl gyorsan akar túl nagy dolgokat, tud kellemetlen lenni, itt különösen fontos a fokozatosság. Illetve az is tény, hogy az ember hajlamos hozzászokni a dologhoz, így ahogy gyarapodnak az alkalmak, úgy egyre több idő kell az orgazmus eléréséhez. De ez legyen a legnagyobb baj szerintem 

– írta olvasónk az eszközzel kapcsolatban.

A cikket a Vágyaim.hu támogatta.  Rendeljen online biztonságosan - fizessen online bankkártyával és kérjen házhozszállítást vagy csomagpontra történő kiszállítást.