Már sokadik hete tart az önkéntes karantén, így a baráti társaságok virtuális összejöveteleket tartanak. A hangulat kedvéért ilyenkor némi alkohol is előkerül, azonban egy idő után unalmas lehet, hogy a sörön, feleseken és némi fröccsön vagy gin tonikon kívül nincs más, amit leguríthatna az ember. Az ezzel kapcsolatos tanácstalanság most véget ér.

Létezik ugyanis egy oldal, ahová elég beírni mink van otthon, a vodkától kezdve a csípős szószon át a kakaós kekszig, a rendszer pedig minden lehetőséget elénk tár, milyen koktélokat is készíthetünk a spájzunkban lévő összetevőkből.

A szóban forgó weboldalt egy Anika F nevű TikTok-felhasználó iktatta be a köztudatba, amikor közzétett róla egy videót a platformon. A People információi szerint a lap össze is omlott egy időre a hatalmas látogatottság miatt.

@arf400

THE BEST THING THATS HAPPENED TO QUARANTINE SINCE TIGER KING (PS Making these for my parents :) ##foryoupage ##fyp ##cocktail ##quarantine ##recipe

♬ Original sound - anikaf46

A szóban forgó oldalon tehát érdemes körülnézni, ha virtuális összejövetel van tervben, vagy csupán unalmas este elé néz az ember, amikor van ideje kísérletezgetni. A lapot ide kattintva érheti el.

Ön kipróbálja az említett koktélsegéd-oldalt?