Ez a kvíz olyan, hogy a címén túl különösebben sok magyarázatot nem igényel: fotókat mutatunk, önnek pedig tippelhet arcról, hogy a képen látható személy a politikai életben vagy pornófilmekben szerepel-e. Nyilván borzasztó egyszerű lenne a feladat, ha olyan fotókból állna a kvíz, amelyek az illetőket egyértelműen munka közben ábrázolják, ezért természetesen nem ilyen képeket fog látni. A fenti borítóképen a tipikus politikust egy stockfotóval mutatjuk be, a pornósznésznőket pedig Kendra Lust képviseli.

Beugratós kérdés lenne, ha a Cicciolina is szerepelne az összeállításban, merthogy ő azon kevesek közé tartozik, akik karrierjében szerepet kapott mindkét pálya: volt pornósztár és politikus is. De helyette inkább olyan emberek szerepelnek ebben a kvízben, akik vagy nála jóval komolyabb sikereket értek el politikusként, vagy jelenleg is aktívak a felnőttfilmes bizniszben (de sose a kettő egyszerre).

12 személyt mutatunk, és lehet tippelni, hogy az illető a politikai életben vagy szexfilmekben szerepel-e. Nem, Cicciolina nem lesz kérdés.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Úgy rémlik, hogy ön töltött már ki hasonló kvízt nálunk? Jól rémlik! A fenti játék egy sorozat harmadik darabjának is tekinthető: az elsőben hercegeket és melegpornósokat kellett megpróbálni megkülönböztetni, a másodikban hercegnőket és pornószínésznőket.