tk3s 00305612 000001

Ez történik, amikor két menőcsávó Indianából először hallja az In The Air Tonightot

2020.08.09. 17:01

Egy csodás reakcióvideót talált nekünk a World of Wonder. Egy fekete ikerpárról van szó, Twinsthenewtrend a felhasználónevük a YouTube-on, az igazi nevük pedig Tim és Fred Williams, Indiana államban élnek, és zenei reakcióvideókkal próbálnak nézettséget csinálni maguknak. A koncepció mindössze annyi, hogy zenét hallgatnak és reagálnak rá, ám ez a faék egyszerűségű recept remek néznivalót eredményezett Phil Collins egyik leghíresebb, 1981-ban megjelent számára alkalmazva.

Az In The Air Tonight lassan 40 éve bukkan fel rádiókban, filmzenékben, feldolgozásokban és mémekben, de például én simán elhiszem, hogy a Williams-ikrek tényleg csak most hallják ezt először életükben, mert van

AZ

a pillanat ebben a számban, amiről mindenki ismeri, és a két tesó meglepetése ebben a pillanatban teljesen őszinte reakciónak tűnik. Ha ön is ismeri az In The Air Tonightot, tudja, hogy ennek a videónak nem az első 3 perce a legérdekesebb – a második feléért viszont az elsőt is simán érdemes megnézni.

Egyébként már csak azért is fura, hogy a srácok nem tudták előre, hogy mi a poén ebben a dalban, mert mostanság a modern időkben mémalapanyagnak számít ebből a dalból az a rész, ahol belépnek a dobok, amint azt a kedvenc kanadai artistám is demonstrálta a TikTokon.

@philbelanger

How turn a chore into a [complete in the comment section] ##cabinet ##philcollins ##intheairtonight

♬ original sound - philbelanger