Ebben a posztban egy olyan párt lehet megnézni, akik nemrég jegyezték el egymást, és azt írják, egy év múlva ilyenkor már házasok lesznek. Nem híresek, teljesen véletlenül bukkantam rájuk az Instagramon, különösebben nagy követőtáboruk nincs a közösségi médiában – amit egyébként nem igazán értek, mert szépek, szexik, tehetségesek, szimpatikusak, baromi látványosak a posztjaik, és annyira összepasszolnak, hogy az embernek vissza kell fognia magát, hogy ne kezdjen olyan kifejezésekkel dobálózni, mint például az Isten is egymásnak teremtette őket. Fontos még, hogy mind a ketten kanadaiak és mindketten a Cirque du Soleil artistái. Ezért van például az, hogy közös sorozatnézés vagy margitszigeti padonülés helyett például így romantikáznak ők. Még hogy akrojóga!

A fiatalember neve Philippe Bélanger, a hölgyet Alanna Bakernek hívják. A lánykérés úgy zajlott még májusban, hogy Bélanger szervezett egy fotózást New Yorkba, ahol persze az eső ellenére hiányos öltözékben fényképezkedtek. Baker nem tudta előre, hogy a fotózás igazából az eljegyzésük megörökítését szolgálta, vőlegénye egyszercsak féltérdre ereszkedett stb. stb. stb.

Úgy tűnik, már megvan az esküvő időpontja, mert Bélanger most csütörtöki posztjában azt írja, hogy pontosan egy év múlva már férj és feleség lesznek ők.

És hogy néhány pillanatképet mutassunk a szerelmes cirkuszi artisták hétköznapjaiból...

Na jó, persze nem csak úgy ingyen bohóckodnak ők ilyeneket, Bélanger egy fehérneműcéggel dolgozik együtt, és némelyik poszt ezeket a termékeket promózza, például a fenti meg az alábbi. Hát hadd jegyezzem meg, hogy kreatívabban pózolnak ők, mint mondjuk Rosie Huntington-Whiteley!

És hogy egy reklámmentes poszttal búcsúzzunk el tőlük, jöjjön még egy teljesenspontán, egyáltalánnembeállított, abszolúte idillikus képsorozat (az egyik fotón látszik, hogy a járókelők is megálltak fényképezni őket – nem csodálom).