Folytatódik sorozatunk, amelyben a Vágyaim.hu webáruházzal együttműködésben küldönk olvasóinknak szexuális segédeszközöket, hogy ők cserébe megírják nekünk élményeiket. (Ezúttal is szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy mindenkit álnéven említünk.) Kivételesen férfi és női beszámolót is közölhetünk.

Anti először a Tenga-család egyik tojását próbálta ki, és bár szkeptikusan állt a dologhoz, ez hamar átment a „te jó ég, ez mennyire szuper cucc” – gondolatmenetbe. 

„Ha az ember ilyesmiről ír, akkor valami nagyon fasza dolgot kell tesztelnie ahhoz, hogy ezt bevállalja. Ez az elsőre a meglepetéses csokira utaló cucc nem volt túl bizalomgerjesztő, sőt. Elsőre röhögtem is magamon, aztán kipróbáltam, és nagyon meglepett, hogy... milyen kezes ez az eszköz. Kompakt, egyszerű, oké, nem egy ultraprofesszionális pótlék, de szépen kiszolgálja azt, amit az ember vár tőle.”

Ezután felpróbált egy másik terméket is, amely nem tojás formájú. Az eredmény  lenyűgözte, a kettő közül neki egyértelműen ez jött be jobban. 

„A másik verzió, a vákuumos, már sokkal izgalmasabb volt: a vákuum rásegít, hogy olyan élményt kapjunk, mintha vasmarokkal próbálná valaki kihozni belőlünk a maximumot.”

Milyen szép eufemizmus!

Ábel viszont gyakorlott tesztelőnek számít, valószínűleg ezért külön jó, hogy hozzá került egy olyan maszturbátor, ami már ránézésre is haladóbb szint. 

„Én már elég sok ilyen cuccot kipróbáltam és messze a Tenga adja a legtermészetesebb élményt. Ezek a japánok tényleg őrültek, de ehhez nagyon értenek. Az élmény maximális volt, a cucc belseje tényleg nagyon realisztikus, ráadásul, és tudom, hogy ez így most elég hülyén hangzik, de a doboza is nagyon visszafogott, sőt, van olyan, ami kimondottan vicces.”

Végezetül egy női tesztelő gondolatait közöljük, akinek tapasztalatai alapján érdemes lehet megfontolni, hogy egy új eszközt egyedül, vagy a partnerünkkel próbálunk ki először. (Ők ezt használták.) 

„Nehéz erről írni, de megígértem: én elégedett is vagyok, meg nem is. Azt az elején leszögezném, hogy a párommal való együttléteknél használtuk, nem simán egyedül, önkielégítéséhez. A szívóka jól szuperál, de nagyon nehéz megszokni a használatát. Az orgazmus elérését sikerült általa összehozni, de előtte annyi szerencsétlenkedéssel járt a dolog, hogy nehéz volt visszahelyezkedni a hangulatba. Én még maxolnám a fokozatokat is, plusz 2-3 is akár elférne, legalábbis nekem.”

A cikket a Vágyaim.hu támogatta.  Rendeljen online biztonságosan - fizessen online bankkártyával és kérjen házhozszállítást vagy csomagpontra történő kiszállítást.