Folytatódik a Velvet és a Vágyaim.hu tesztsorozata, ezúttal három felvonásban. Ha nem emlékeznének, a webáruház felajánlott néhány szexuális segédeszközt, beszámolókért cserébe, utóbbiakat mi közöljük. Most tehát három olvasói levél következik – mindegyik küldőjének mi választottunk álnevet, a mai és a holnapi névnapokból. Kezdjük Ignác soraival!

„47-44 éves pár vagyunk, idén volt a 25. házassági évfordulónk, ezért igyekszünk színesíteni a szexuális életünket, úgyhogy kipróbáltunk már néhány segédeszközt. Mikor ezt [Satisfyer Double Joy] kibontottuk, már a dobozán láttam, hogy van hozzá letölthető applikáció is, annak külön örültem, szeretem a technikai kütyüket, úgyhogy először felraktam töltőre, aztán letöltöttem az applikációt.

Nem találtam bonyolultnak a használatát, de nekem amúgy sem szokott gondom lenni a technikával, mindenesetre, ha valakit ez megnyugtat, applikáció nélkül is működik. A használata nagyon nagy élmény volt, az applikáció számos lehetőséget ad, van amit még nem is tudtunk kipróbálni, pl. le lehet tölteni mások „programját”, eddig még nem jutottunk el és nem próbáltuk még ki a „távoli elérést” sem, bár gyanítom, hogy az olyan csetszex-fílinges lehet...

Kétféle módon is lehet használni, mindkettőt kipróbáltuk. Amikor csak a párom helyezte be magának és én tudtam telefonról irányítani, az nem csak neki volt nagy élmény, de én is nagyon élveztem a helyzetet. Aztán, kipróbáltuk párvibrátorként is, ahogy azt a leírás ajánlja. Egy idő után ez is nagy élmény volt, de kellett hozzá némi logisztika és összeszokottság, hogy minden a megfelelő helyre kerüljön. Én inkább összeszokott pároknak ajánlanám, első randira talán túlzás lenne.”

Act 2

Folytassuk a sort János gondolataival: csakúgy, mint Ignácék, ő és társa több segédeszközt is kipróbált már korábban, együttléteik színesítése végett, de ilyet még nem.  „Ami elsőre feltűnt, az a mérete és a C-betűt formázó alakja volt, hasonlót egyikünk sem próbált még ki. Érdekesnek tűnt a dobozon szereplő „double joy" felirat is, ez alapján az vártuk tőle, hogy talán egyszerre tudjuk mindketten használni.

A dobozból kivéve ismerős, kellemes szilikonborítású anyaggal találkoztunk, nagyon hasonló anyagú párom előző és mostani vibrátora is (de még a színe is ugyanolyan lila :) ). A rövid használati útmutatót átnézve egyből kipróbáltam az akkumulátor egyedi, mágneses töltési lehetőségét, nem láttam még hasonlót eddig. Ugyan kevésbé találtam praktikusnak, mert a mágnes nem túlzottan erős, de mindenképpen érdekesség. Közben megismerkedtem a Satisfyer nevű alkalmazással, az eszköz társítása zökkenőmentesen ment (bár azt nem értettem, hogy a helymeghatározás egy bluetooth-alapú kapcsolathoz minek, gondolom, adatok gyűjtéséhez használja a gyártó...). Az alkalmazás elég sok lehetőséget rejt: beépített, változó intenzitású programokat, csatlakoztatás a Spotify-hoz, hogy a zene ritmusára rezegjen a vibrátor, de a saját készítésű programokat megoszthatjuk másokkal is. Opció még benne, hogy távolról is lehet irányítani a vibrátort, például ha a pár külön tölt néhány éjszakát, bár ezt nem próbáltuk ki.

Elérkezett végre az este, amikorra kitűztük az éles tesztet. Síkosító használata - mondani sem kell - természetesen szükséges ehhez a termékhez is. A telefonom segítségével bekapcsoltam egy alacsonyabb rezgést, a párom elmondása szerint kellemes, bizsergető érzés volt. Egy kis idő múlva elkezdtem változtatni a programokat, kívülről is lehetett érezni és hallani, hogy elkezdett a kütyü dolgozni :) Aztán megpróbáltuk kihasználni a „double joy” nyújtotta lehetőséget, azaz megkíséreltem a behatolást úgy, hogy közben a vibrátor már rezgett odabent. Akármennyire, több pózban is próbálkoztunk, de sajnos mindketten úgy éreztük, hogy nincs elég hely nekem, így ezt a funkciót nem tudtuk érdemben értékelni. Én ugyan kívül maradtam, de igyekeztem mindent bevetni (változtatni a programokat, stimulálni az erogén zónáit) hogy elérjen az orgazmusig a párom, de sajnos ez sem sikerült, kénytelenek voltunk befejezni az aktust a klasszikus módon.

Amit kiemelnénk, az mindenképpen a vibrátor anyaga és mérete, praktikus, hogy szabaddá válik még egy kéz. Egy normál vibrátort ugye tartani kell, de a Satisfy Double Joy szépen felfekszik a megfelelő helyekre. Az okostelefonos alkalmazás segítségével sem kell lenyúlni, gombokat nyomogatni és mindkét szárát külön is lehet irányítani. Párom szerint (mégiscsak ő használta) a vibrátor tökéletes arra, hogy meghozza a kedvet és a vágyat az együttlétre, előjátékként biztosan fogjuk még használni.”

Act 3

A mai beszámolók sorát egy női szerzővel, Korinnával zárjuk. „Házas, 30-as, kísérletező kedvű pár vagyunk, kimondottan jól működő libidóval megáldva, szeretjük feldobni az együttléteinket, szívesen próbálunk ki pózokat, eszközöket, filmeket vagy bármit ami kicsit eltér a megszokott rutintól” – jellemezte magukat. Elmondása szerint egy korábbi tesztcikkünk győzte meg arról, hogy beruházzon egy másik vibrátorba, és már azelőtt is több segédeszközt kipróbált. 

„A Satisfyer méretéből adódóan számomra meglepő volt, hogy vajon mi lehet egyáltalán ez a kis furcsa hajlított lila bigyó, elsőre kis fejtörést okozott hogyan is tudnánk ezt egyszerre ketten használni? Melyik része mit csinál és pontosan hova is kéne dugni? Őszintén szólva nem voltak nagy elvárásaim, elvégre mit tudhat ez a kis kütyü jobban mint a hálószobánkban lakó igen csak méretes Womanizer-em, de azt kell mondjam, a látszat csal!

Elsőre meggyűlt a bajom a Womanizerrel, több alkalom kellett hozzá, hogy kitapasztaljam, hogyan is tud a legkönnyebben eljuttatni a csúcsra, bezzeg a kis Satisfyerrel ez elsőre, nagyjából 20 másodperc alatt sikerült... :) Gyorsan megkedveltem a méretét, akár zsebre is lehet vágni ha úgy adódik, és amennyire kicsi olyan meglepően nagyot alakít!  A mobilappnak hála könnyen és gyorsan be lehet állítani a fizikai gombok nyomkodása nélkül, hogy melyik vége mennyire rezegjen, ez nagyon tetszik benne és nagy előnye a másik márkához képest. 

Párban már nagyon vártam, hogy kipróbálhassuk, korábban ahogy említettem én csak szólóban használtam ilyesmit, de a megfelelő rezgési intenzitás beállítása után mindkettőnket szinte percek alatt orgazmushoz juttatott volna, ha nem játszunk egy kicsit az elnyújtásával.

Összességében egy nagyon pozitív csalódás volt nekem/nekünk a Satisfyer, abszolút ajánlom mindenkinek, legfőképp azoknak akik kételkednek a hatékonyságában vagy tartózkodnak az ilyesfajta játékoktól, biztos vagyok benne hogy kedvet fognak kapni a kísérletezéshez!”

 A cikket a Vágyaim.hu támogatta.