Jevgenyij Kafelnyikov egy 47 éves, orosz teniszező. Pont ma van a születésnapja, de ebben a cikkben mégsem róla lesz szó, hanem a lányáról, a 22 éves Aleszja Kafelnyikováról, aki modell és influenszer, és utóbbi minőségében sikerült most bekerülnie a lapokba. Egy egyik posztja ugyanis felháborodást váltott ki, ezért ítr róla például a The Sun című lap is, és amikor ennek a témának nekiláttam, még elérhető volt a botrányosnak nevezett videó, de mire ez a cikk megjelent, Kafelnyikova törölte azt az Instájáról, ezért már csak a következő screenshotot tudom mutatni. A lényeg: teljesen pucéran ült, vagyis inkább hasalt egy elefánt hátán, ezt mutatta egy kb. öt másodperces videó.

Van még egy kép az elefántos sorozatból, ami továbbra is elérhető az Instán, ez alább látható. A fotók Indonéziában készültek, és Kafelnyikova azt írja az alábbi portré feliratában, hogy az emberi természet része a természet szeretete. Nos, a brit lapok szerint sokaknak nem tetszik az, ahogy a modell kifejezte a szeretetét a szumátrai elefántok iránt. Ez a faj ugyanis kihalófélben van és különösen veszélyeztetett, az utóbbi három generáció során a populáció létszáma 80%-kal csökkent.

Szumátrán a mezőgazdaság, a pálmaolajgyártás veszi el az elefántok életterét, de a turizmus és az elefántoknak a szórakoztatásban való felhasználása is hozzájárul ahhoz, hogy ez a faj kritikusan veszélyeztetetté vált. Kafelnyikova kritikusai, többek között a Sun által idézett elefántvédő szervezet szerint ezek után „szégyen”, hogy egy ilyen helyzetben levő állatot használ fel valaki azért, hogy pénzt keressen, és hogy önmagát népszerűsítse. Ön kinek ad igazat?

Ön mit gondol Kafelnyikova elefános pucérkodásáról?

Kafelnyikova egyébként nem Szumátrán készítette az elefántos képeket, hanem Balin, ahol korábban már voltak botrányok azzal kapcsolatban, hogy milyen körülmények között tartják a turizmushoz használt elefántokat. Kafelnyikova mindenesetre újabban Balin lakik, az alábbi poszt szerint nagyon szereti, és jól elvan a kertben félmeztelenül. A modellről az oldal tetején látható borítókép 2019 szeptemberében készült a párizsi divathéten.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jevgenyij Kafelnyikov influenszerkedő lánya kihúzta a gyufát: elefántháton meztelenkedett

A különösen veszélyeztetett állatfaj egy példányát használta a 22 éves modell a szexizéshez, a posztját azóta törölte, de a kép persze megmaradt.

2 · Feb 18, 2021 08:26am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments