Indul az új kör a Velvet és a Vágyaim.hu tesztsorozatában: ha nem emlékeznének, a webáruház felajánlott néhány szexuális segédeszközt, beszámolókért cserébe. Ez utóbbiakat mi közöljük, mostantól viszont a beszámolókhoz a Vágyaim.hu szakértői fognak kiegészítést fűzni. 

Az idei felvonásban másodikként Ábel és Gertrúd levelét közöljük, akik már korábban is teszteltek nekünk. Ezúttal a Smile Wandot próbálták ki, amelyet egy dupla motoros masszírozóként írtak le (egyébként egy vibrátorról beszélhetünk). Övék a szó, de vegyék figyelembe: erre a posztra legszívesebben két 18+-os jelzést tettünk volna.

„Nem elírás, ez nem vibrátor... ez egy masszírozó atomreaktor! Újratölthető akkumulátora van, ami jobban bírja szusszal, mint bármelyik pasi ;)

Mindkét végén egy-egy külön vezérelhető erősen rezgő motor található. (Na jó, az egyik az nem rezeg, hanem szinte üt, mint az ismert márkájú falfúró gép). Selymes, puha tapintású szilikonból készült, érezhetően kiváló minőséget képvisel. Kibontottuk a gusztusos csomagolásából és izgatottan, bekapcsoltuk a "reaktort" a főkapcsolójával (amely esetünkben  sokkal szolidabb, mint a filmekben az a bizonyos PIROS GOMB). Ami ezután következett, na olyan tűzijátékot maga James Bond sem csinált még soha életében.

Sokat nem bíbelődött velem Ábel, csak bugyi le, kis sikosítás és indulhatott az utazás a mindent elsöprő orgazmuscunami felé, a lila színű Wand barátunk vastagabb, mikorfonszerű végével. Nem lett volna ez egy túl hosszú út, ha Ábel jó ötletnek tartotta volna, hogy már az első perc kétharmadánál elélvezzek... De ő ennél sokkal pajzánabb, így mielőtt eljött volna a pillanat, gyorsan megfordította a játékot. A mély tónusú, nagyon erős rezgés után, ez annyira volt jó, hogy fenntartsa az izgalmamat, de már nagyon vágytam az »ütvefúróra«.

Végre megkegyelmezett nekem , és egy magasabb fokozatra kapcsolva újra eszközünk vastagabb végével gyűrte, masszírozta altestemet. Azon nevetgélt, hogy  az erős motorú játékszer simán körbeforgott a markában, ha nem tartotta elég erősen miközben én sziszegtem, nyögdécseltem. Újra meg újra döngettem a mennyek kapuját, mire ő újra és újra megfordította a vibrátort. Ezt még párszor eljátszotta, és mikor már nem bírtam magammal, mindenem remegett és szinte sikítottam az orgazmusért, átadta nekem a Wandot, hogy én tartsam a csiklómhoz, ő pedig belémhatolt. Annyira erősen rezeg a Smile Wand, hogy Ábel mélyen bennem is kitűnően érezte a lökéshullámokat. Na itt indult útjára az a mindent elsöprő kéjcunami, ami aztán mindkettőnket elárasztott.”

A wand vibrátorok közel 60 évükkel a legrégebbi verziói a rezgő kényeztetőknek. Az, hogy ennyi idő után is a TOP típusok között vannak, ugyanúgy nem véletlen, minthogy masszírozókként is ismertek. Bár Ábel és Gertrúd beszámolója kifejezetten az orgazmus eléréséről és a szexuális örömökről szólt, ez a vibrátorfajta egy izomlazító masszázshoz, vagy épp egy gyengéd előjátékhoz is ideális, csak ne feledkezzetek meg a masszázsolajról és a síkosítóról – tanácsolják a Vágyaim.hu szakértői.

Jelen esetben azért is lehetett ilyen intenzív az élmény, mert az eszköz mindkét vége használható, ráadásul két motorral van ellátva. Vásárláskor érdemes odafigyelni ezekre a tulajdonságokra, hogy ne érjen csalódás, ugyanis a Smile Wand ilyen szempontból inkább számít kivételesnek a masszírozók felhozatalában.