A múlt hétvégén írtunk Ausztrál Tomról, aki már korábban is szerepelt a magyar médiában, de valamiért most a legutóbbi videója lett annyira népszerű a YouTube-on, hogy a nézettsége átlépte a százezres lélektani határt. Ausztrál Tom, amint a neve is mutatja, Ausztráliában él, Sydney-ben méghozzá, de kiválóan megtanult magyarul, és Magyarországgal kapcsolatos témákról készíti a videóit. Ma jelent meg a legfrissebb, és régen örültünk említésnek ennyire: szerepel a Velvet a videó bevezetőjében!

Az angol cím senkit ne tévesszen meg, a videó (nagyrészt) magyar nyelvű, többek között a magyar káromkodásokról van benne szó, különös figyelmet szentelve a

„lófaszt”

kifejezésnek. Ezúton üzenjük Ausztrál Tomnak, ha véletlenül ezt a cikket is olvassa, hogy egyrészt helló és nagyon köszönjük, másrészt ez a bizonyos káromkodás a Szárnyas fejvadász című filmben is szerepel, íme a kérdéses jelenet. Hátha ez az érdekesség még nem volt meg!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Benne vagyunk Ausztrál Tom új videójában!

A magyarul tanuló ausztrál youtuber új videója nagyon vicces, kicsit trágár és szerepel benne a Velvet is egy pillanatra!

4 · Apr 22, 2021 05:30pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments