Egy brit újságíró, bizonyos Tom Hale két évvel ezelőtt költözött új lakásba. A konyhájában volt egy álszekrény, és tegnap döntött úgy, hogy megnézi, ki lehet-e nyitni az ajtaját. Ki lehetett. Kiderült, hogy az igazából egy mosogatógép ajtaja: azaz egész végig ott volt egy mosogatógép, neki pedig fogalma sem volt róla.

Napokat pazaroltam el az életemből a mosogatással

– írja Hale, aki természetesen nem azonos a fenti borítóképen látható férfival, hiszen az a fotó csak illusztráció. Az alábbi két kép mutatja, hogy igazából melyik szekrényről és mosogatógépről van szó, az alkalmatosság Hale szerint „el volt rejtve” a szekrényajtó mögött.

A sztori nagyjából ennyi, illetve annyi folytatás van még hozzá, hogy a tweet rögtön vírus módjára terjedni kezdett, és az alábbi posztban Hale már azzal viccel, hogy mekkora dicsőség, hogy bekerült egy olyan patinás lapba, mint a Newsweek:

nézd, anya, sikerült!

Egy további friss tweetből az derül ki, hogy Hale nagyon megörült a felfedezésnek, mert még sose volt mosogatógépe, és örömében rögtön le is szaladt a közértbe mosogatógép-tablettáért.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy brit férfinak 2 év után tűnt fel, hogy van a konyhájában mosogatógép

A gép bizonyos Tom Hale szerint „el volt rejtve” egy szekrényajtó mögött. A Twitteren nagy sikert aratott a felfedezésével.

306 · May 06, 2021 03:45pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments