Elindult az új kör a Velvet és a Vágyaim.hu tesztsorozatában: ha nem emlékeznének, a webáruház felajánlott néhány szexuális segédeszközt, beszámolókért cserébe. Ez utóbbiakat mi közöljük, a beszámolókhoz viszont ezentúl a Vágyaim.hu szakértői fűznek kiegészítést.

Most ismét Ervin beszámolója következik, aki a feleségével legutóbb egy kétmotoros masszírozó játékszert tesztelt nekünk – amit pedig most próbáltak ki, az pedig már előre izgatta a fantáziájukat. Ismét övé a szó.

 „Az utóbbi időszakban volt már szerencsém több erotikus játékszert kipróbálnom a feleségemmel, ezek közül a Curvy 1+-t vártuk az egyik legjobban, mert két olyan Satisfyer játék párosításáról van szó, amelyeket már próbáltunk, és mind a kettőt nagyon szeretjük. Gyakorlatilag a Double Joy és a Love Breeze szerelemgyerekéről beszélünk. Külsőleg ugyanúgy néz ki mint a Love Breeze, egy elegáns és kecses játékról szó itt is, picit nagyobb kiadásban. A tesztemet nagyon nehezen tudom a másik kettőtől elvonatkoztatni, mivel a Love Breeze kifinomultsága, kecsessége és egyszerű használata lett ötvözve a Double Joy végtelenhez tartó számú felhasználási lehetőségeiben, a hozzá kapcsolható mobiltelefonos applikációnak köszönhetően.

Mivel már ismerős volt a forma és a tudása, így izgatottan vágtunk bele a játék kipróbálásába. Lépésről lépésre haladva teszteltük elsőnek az előre beállított programokat, amit a készüléken lévő gombbal tudunk váltogatni. Nem csalódtunk a játékban egy másodpercig sem, sőt, azt vettük észre, hogy picit erősebben és hatékonyabban dolgozott a Love Breeze-hez képest, a feleségem heves reakcióiból ítélve. Az első csúcs eléréséhez végig sem tudtunk menni a programokon, mert hamarabb érkezett párom számára az orgazmus. Ezután jött az általam legjobban várt rész, amikor az alkalmazás segítségével játszhatok feleségemmel, először is az alkalmazás korábbi használata használata során már korábban elkészített és igazán kedvelt, előreprogramozott rezgésekkel kezdtem el játszani feleségem amplitúdóival, hol hosszan magasan tartottam a gyönyört, majd hirtelen levittem a fokozatot, amíg szinte nem könyörgött az újabb intenzívebb szakaszért. Az első alkalommal végkimerülésig játszottam párommal, így mindent nem tudtunk kipróbálni.

Másnap este izgatottan vettük elő a játékot, hogy jöhet a második felvonás – én a nap folyamán többször is elővettem az alkalmazást, és az előző esti improvizatív játékot szerettem volna egy célirányosan felkészült játékkal folytatni. Első sorban két kedvenc számunkat mentettem le a telefonomra, és vágtam össze egy számot a kettőből. Kezdtem egy lassabb ritmusú zenével, ami hirtelen átváltott egy drum&bass stílusú, elég pörgős zenére, a hatása nem maradt el. A lágy zenével előkészítettem a terepet,  míg a pörgőssel elég gyorsan sikerült a feleségemet orgazmusig juttatnom.

Van még olyan lehetőség az alkalmazásban, hogy a készülék a külső hangokat alakítja át rezgéssé, majd gyönyörré, de nekünk ez már a múltkor is viccesre sikeredett, így kihagytuk ezt a lehetőséget, de a lehetőség nagyon jó. Amikor egyedül használja a nő ezt a játékot, és változatosságot szeretne, akkor bármilyen zajforrást ki lehet használni a lakásban.

A játékot nagyon szerettük, biztos rendszeresen elő fogom venni, és meglepem feleségem vele egy előre elkészített új ritmussal, amit majd tesztelnie kell.”

Mint az a beszámolóból is kiderül, a Curvy1+, illetve a Satisfyer Connect App annyira sok lehetőséget rejt magában, hogy szinte lehetetlennek tűnik mindent kipróbálni. De szerencsére épp az applikáció miatt nincs is feltétlenül szükség arra, hogy a saját tapasztalatainkra hagyatkozzunk!

Az egyik funkció segítségével ugyanis bárki nyilvánossá teheti a kedvenc, saját maga által kreált rezgésmintákat, mi pedig válogathatunk ezek közül is. És ha bárki a diszkréció miatt aggodalmaskodna, annak jó hír, hogy mindezt anonim módon is megtehetjük – fűzték hozzá a Vágyaim.hu szakértői.