Bemutatjuk Dare Taylort, aki korábban Disney hercegnőként dolgozott egy szórakoztató párkban, mára viszont az OnlyFans előfizetős erotikus oldal egyik modellje. A fiatal nő egy interjúban elmondta, hogy míg a vidámparkban csak egy adott mennyiségű tömeget tudott szórakoztatni, most milliókat ér el.

Taylor nyolc éves kora arról álmodott, hogy a Disney-nél dolgozhasson. A kívánsága felnőttkorában teljesült: a Disney World Florida munkatársa lett, hosszú ideig ő alakította Jázmin hercegnőt.

A 26 éves nő azonban egy idő után elégedetlen lett a munkájával, úgy érezte, többre hivatott. Később regisztrált az OnlyFans előfizetős erotikus oldalra, ahol meztelen képeket jelentetett meg önmagáról.

A modell a New York Postnak elárulta, hogy sokáig a hercegnős munkája mellett is tudott modellkedést vállalni, sőt a munkahelye amiatt sem szólt, hogy ő pózolt a szlovák Playboy címlapján. Taylor egyébként 2019-ben megnyerte a Miss Bikini Model szépségversenyt. A karrierje fellendülése után Los Angelesbe költözött, az Instagramon például már közel 300 ezren követik.

Pornózásról viszont szó sem lehet, ezt az interjúban is leszögezte. Az OnlyFansen felhasználói 50-150 dollár, nagyjából 15-45 ezer forint közötti összegeket fizetnek neki egy élő vagy rögzített videóért. Taylor azt állítja, hogy nagyjából havi 30 ezer dollárt (8,9 millió forintot) keres ezzel a tevékenységgel.