Egy lengyel tanárnő történetét írta meg a Daily Star című lap, de úgy, hogy az illető születési neve nem derül ki a cikkből. A nő az interneten a Romi Chase nevet használja, és erotikus karrierje segítségével rövid úton milliomos lett, holott azt mondja, hazájában senki nem találta szexinek, sőt, beszóltak neki, hogy takarja el jobban a testét – pedig akkoriban nyilván nem olyan szetteket viselt, mint mondjuk az alábbi fotón.

Szóval a most 28 éves Romi Chase, miután elvégezte Lengyelországban az egyetemet, angoltanárnőként kezdett dolgozni hazájában. De nem találta meg a számítását, így végül úgy döntött, kivándorol az USA-ba. A következőket mondja arról, hogy milyen drasztikusan különbözik a Lengyelországban elfogadott nőideál attól, hogy mit tartanak szépnek vagy szexinek az amerikaiak:

Nálunk otthon nagyon szigorú szabályai vannak szépségnek – legyél szőke, kék szemű, hosszú lábú és csípő nélküli, különben nem vagy attraktív. És Lengyelországban plus size-nak lenni és élvezni a szexualitást olyan, mint egy bűn, ez tilos. Kb.: „te kövér vagy, takard el magad”. Itt viszont a nagy mell és a keskeny derék a kívánatos testalkat, úgyhogy nagyon sok figyelmet kaptam. Jólesett ez a figyelem, és csinosan öltöztem, és aztán már azzal sem volt gondom, hogy online megmutassam magam.

Romi Chase 2019-ben regisztrált az OnlyFans nevű oldalra, ahol 18+-os tartalmakat oszthat meg bárki úgy, hogy a képeket-videókat csak az látja, aki pénzt fizet érte. A tanárnőből lett modell azt mondja, 16 hónap alatt megkeresett így egymillió dollárt, ami kb. 300 millió forint. Igaz, általában egy nap 12 órát dolgozik, és a kamerára, illetve egyéb felszerelésekre is elmegy valamennyi a bevételéből, de mindezzel együtt is nagyon boldogan él most Miamiben:

amikor ezt elkezdtem, tudtam, hogy sikeres akarok lenni, de nem tudtam, hogy mire számítsak, és hogy milyen gyorsan megy ez. Őrület belegondolni, hogy itt vagyok, boldog vagyok és jól keresek.