Ha önnek rémlik a fenti reklámszignál (innen van a képernyőfotó), akkor az azt jelenti, hogy ön nézte rendszeresen a tévét Magyarországon a rendszerváltás környékén, ami pedig azt jelenti, hogy jó esélyekkel indul neki az alábbi linkről indítható a kvíznek.

Ha ön túl fiatal ahhoz, hogy ilyesmikre emlékezzen és/vagy külföldön élt akkoriban, vagy egyszerűen csak nem nézte a tévét, akkor is minden bizonnyal érdekes lesz az alábbi, 10 kérdésből álló játék, amiben a '80-as és korai '90-es évek mai napig emlékezetes reklámjaival kapcsolatos kérdésekre kell eltalálni a helyes választ mindig 4 lehetőség közül. Mindegyik kérdéshez segítségképpen tartozik egy-egy jellemző képkocka az adott reklámból, szóval akkor sem fog teljes sötétségben tapogatózni, ha éppen nem ugrik be a szóban forgó kisfilm – aztán ha valamennyi válaszát megadta, újranézheti mind a 10 reklámot teljes egészében.

10 kép, 10 kérdés a '80-as és korai '90-es évek reklámjairól. Ha leadta a tippjeit, mutatjuk a videókat!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ez már a második kvíz a Velveten, ami a kereskedelmi televíziózás magyarországi beindulását megelőző évek-évtizedek reklámjaival foglalkozik. Az elsőért kattintson ide, az sem kevésbé szórakoztató!