Számtalan ember választ magának érdekes szakmát, gondoljanak csak az amerikai pénzügyi dominára, vagy az angol csetreszmentesítő asszonyra – egy Jekatyerina Sumszkaja nevű illető pedig éppen azért híresül el, mert meggyőzően tud videókon úgy csinálni, mintha ő lenne Scarlett Johansson.

@kate_johansson

♬ original sound - Josh & Bronson
@kate_johansson

♬ оригинальный звук - Екатерина Шумская

 Ezzel sikerült elérnie, hogy hatmillió ember érdeklődjön a tevékenysége iránt; a TikTokra feltöltött videóin eddig már hetvenmillió lájk jelzi hívei elismerését. Számtalan platformon tevékeny, többségükön Kate Johansson néven találhatja meg. Instagram-bemutatkozásában egyenesen Scarlett Johansson törvénytelen lányaként jellemzi magát.

Felkapottságának oka valószínűleg abban rejlik, hogy a Fekete Özvegy-film miatt most Scarlett Johansson iránt is nagy az érdeklődés. Pláne, hogy éppen gyereket is vár (a férje Colin Jost, tőle).

És ne feledjék, az lehet, hogy valaki nagyon hasonlít a színésznőre, de pár évvel ezelőtt Johansson pont azért került a hírekbe, mert valaki felfedezte, mennyire hasonlít a nagymamájára. Johansson is így vélte, el is mentek bulizni együtt.