Jenna Bentley Playboy-modell már nem is tudja számon tartani, hogy az elmúlt években összesen hány profilját törölték le az Instagramról, hiszen kritizálói a sokat mutató felvételeit rendszeresen jelentik. A szőkeség büszkén megmutatja kerekded idomait, és ez úgy tűnik, sokak szemét szúrja.

Bentley igazságtalannak tartja, hogy a hírességek hasonlóan pikáns posztjai kint maradhatnak a népszerű közösségi platformon. A modell példaként a gyámság alá helyezett énekesnőt, Britney Spearst hozta fel, aki nemrégiben több olyan felvétellel is jelentkezett, melyeken fedetlen kebleit csak a kezével takarta ki – írja a Daily Star.

Britney nemrég több félmeztelen képet is kirakott az Instagram-oldalára. Az ő pikáns képeit miért nem tiltják? Bezzeg az én bejegyzéseimet egy szempillantás alatt törlik. Eddig körülbelül 25 profilom volt, milliós követőtáborral, de mindet felfüggesztették. Szeretem a testem, büszke vagyok az idomaimra, még szép, hogy megmutatom, amim van. De a sztárokra úgy tűnik, más szabályok vonatkoznak.

– magyarázta felháborodottan Bentley, aki külön kérte az Instagram kezelőit, hogy ha már Spears posztját nem vélték kifogásolható tartalomnak, másét se tartsák annak. Egyébként az ilyen posztjait jelentették: 

Bentley hosszú éveken át élt a Playboy magazin kitálalója, Hugh Hefner híres rezidenciájában.