Rég láthattuk már ennyire felszabadultnak Britney Spearst, aki hatalmas port kavaró gyámsági ügye után most azzal verte ki a biztosítékot sokaknál, hogy merész és sokat mutató fotókat posztolt magáról az Instagram-oldalára. Az énekesnő ledobta melltartóját, meztelen kebleit pedig csak a tenyerével takarta el. 

Az énekesnőt még a 2007-es összeomlása után helyezték gyámság alá, felügyeletét pedig az apja, Jamie Spears kapta meg. Nem túlzás azt állítani, hogy a popdívának azóta alig van beleszólása a saját életébe: nem rendelkezhet a pénzügyei felett, de a magánéletét érintő kérdésekben sem dönthet egymaga. Az apja szabályai szerint élő Spears azonban eltökélte, nem nyugszik addig, míg teljesen ki nem szabadul a gyámság alól. Nemrégiben újra bíróság elé állt, a gondnoksági ügye meghallgatásán pedig meghökkentő őszinteséggel tálalt ki az őt ért sérelmekről. 

Úgy tűnik, azóta igencsak felszabadult, s hosszú idő után először érzi azt, hogy közeleg a szabadság. Legalábbis erről árulkodnak azok a kihívó posztok, amelyeket az Instagramon osztott meg: néhány napon belül két félmeztelen képpel lepte meg követőit – írja a Daily Star.

Úgy tűnik, Spears nagyon is élvezi az ilyen merész képek posztolását, hiszen rövid időn belül egy másikat is kitett. Mellbimbóit a biztonság kedvéért azért ezúttal kitakarta, hogy kint maradhasson a közösségi platformon a vadító felvétel.