Az 54 éves Jessie Jo és 22 éves lánya, Phoenix Rae Blue közös képei több kommentelőt is kiakasztottak, mert szerintük beteges, hogy anya és lánya ilyen fotókat készít magáról. A két nő szerint ebben semmi rossz nincs, hiszen élvezik egymás társaságát, sőt örülnek, hogy még pénzt is keresnek ezzel. 

Az OnlyFans egy előfizetési szolgáltatás: a készítők pénzt kereshetnek azoktól a felhasználóktól, akik feliratkoznak tartalmukra. Ez a tartalom Jessie Jo oldalán a merész, sokat mutató fotógyűjtemény. 2017 óta vetkőzik, de az Instagram-profilján is több bevállalós felvétel található. Jo jól keresett a képekkel, ezt tűnt fel a lányának, Blue-nak is, aki a koronavírus miatt nehéz anyagi helyzetbe került. Úgy döntött, hogy pénzügyi gondjait akárcsak édesanyja, ő is erotikus posztokkal oldja meg – írja a Daily Star.

A fiatal lány először saját oldalt készített, majd az anyukája javaslatára úgy döntött, inkább közösen állnak kamera elé. Az indok: ketten biztos ütősebbek lesznek. Az ötlet bejött. Nemzetközi rajongótábort sikert összehozniuk, hetente körülbelül 1000 fontot (több mint 390 ezer forintot) keresnek, de azt is elárulták, hogy néhány héttel ezelőtt öt nap alatt 30 ezer fontot (több mint 11 millió forintot) utalt nekik valaki.

Sokan írták, hogy beteges a kapcsolatunk, de ez nem így van. Most teljesen figyelmen kívül hagyunk minden negatív hozzászólást és hagyjuk, hogy az emberek veszekedjenek egymás között. Nem törődünk a negatív hangokkal. Elégedettek vagyunk a munkákkal: bármikor dolgozhatunk, amikor csak akarunk, és ahogy akarunk.

– nyilatkozta Jo.