Ebben a posztban Tori Ann Lyla Hunterrel szeretnénk önt megismertetni, már amennyire a megismerkedésre alkalmas terep a közösségi média. Ez a 27 éves anyuka az ausztráliai Adelaide-ben él, és egyrészt 138 ezer ember követi őt az Instagramon, másrészt rengeteg olyan rajongója is van, aki az Onlyfans nevű oldalon keresztül fizet Hunternek topless képekért-videókért. Az Instagramon természetesen nincs 18+-os kontent, ott annál tovább nem lehet elmenni, mint amennyit például az alábbi fotó mutat.

Hunter arról nyilatkozott, mennyire pozitív változást hozott az életébe, hogy elkezdte a modellkedést. A fő újdonság ugyebár, hogy a kétgyerekes anyuka tavalyig pultosként dolgozott szerény fizetésért, most azonban bő 5000 ausztrál dollárt, azaz olyan 1,1 millió Ft-ot keres meg hetente. Igaz, hogy olyan 52 000 dollár ment rá Hunter plasztikai műtétjeire, de ha jól számolok, akkor a befektetés ára kevesebb, mint három hónap alatt megtérült ilyen heti kereset mellett.

Hunter partnerét Matnek hívják, ő 32 éves, mérnökként dolgozik, de azért néha besegít a kontentgyártásba is. A párnak két gyereke született, a fiuk nyolc éves, a lányuk hat hónapos, ők szintén feltűnnek időnként Hunter Instagramján.

Az anyuka azt mondja, rengeteg beszólást kap a neten trolloktól, akik kritizálják, hogy ő milyen rossz anya, hogy topless modellkedésből tartja el magát, nem méltó ez a munka egy anyához, és mit fognak szólni a gyerekek, ha meglátják, anyjuk mivel foglalkozik. Hunter reakcióját erre az alábbi kép elég jól érzékelteti.

Ő ugyanis úgy érzi, éppen, hogy jobb anya tud lenni, amióta a pultos meló helyett a modellkedésből él, mivel mindig otthon van, és csak akkor dolgozik, amikor a gyerekek mellett pont van ideje.

Büszke vagyok rá, hogy a saját elveim szerint élem az életem, és nem szürkülök bele a 9-5-ig melózós életstílusba. A legtöbb napon csak a gyerekeké vagyok, de ha bármikor van egy pár órám a gyerekek nélkül, akkor forgatok magamról egy kis tartalmat

– többek között ezt nyilatkozta Tori Ann Lyla Hunter a The Sun című lapnak, hozzátéve, hogy jobb szülő lett azáltal is, hogy jobb keresetéből nagyobb anyagi biztonságot és jólétet tud biztosítani a gyerekeinek.