Senki nem tudja jól megtippelni a korát annak a cheshire-i nőnek, aki sokakat megtéveszt fiatalos külsejével. Eudora Okoro évtizedeket letagadhatna az életkorából: arcán egyetlen ránc sem éktelenkedik és nincs egyetlen ősz hajszála sem, pedig már a 60. életévét is betöltötte. 

A tánctanár, aki korábban ügyvédként dolgozott, azt mondja, az emberek egyszerűen nem akarnak hinni neki, amikor közli, mennyi idős. Így vannak ezzel azok a huszonéves fiatalemberek is, akik randira hívnák őt. 

Kínos, de egyben jól is esik, amikor a fiatalok bepróbálkoznak nálam. A nagymamájuk lehetnék! Meg vannak győződve arról, hogy hazudok a koromról, és ha el is árulom a születési dátumomat, azt hiszik, megőrültem. Volt, aki az italát is kiköpte, amikor közöltem, hogy 60 éves vagyok. 

– magyarázta a Mirror riportjában Okoro, akinek titkára sokan kíváncsiak, szeretnék tudni, minek köszönheti fiatalos külsejét. 

Sosem botoxoltattam, és semmilyen más szépészeti beavatkozásom sem volt. A titkom nagyon egyszerű: sok vizet iszom, hogy mindig hidratált legyek, sokat mozgok, az arcomra pedig fényvédőt kenek. Az emberek nagyon ügyelnek az autójukra, rendbe teszik az otthonukat és a kertjüket, de a testükkel vajmi keveset törődnek. Én vagyok az élő bizonyíték, hogy az életkor csak egy szám!

– mondta az asszony, aki szerint sok múlik az egészséges életmódon. Ő maga, jobbára növényi alapú étrendet követ, naponta fogyaszt gyümölcs- és zöldségleveket, valamint két liter vizet is megiszik. Úgy véli, fiatalos külsejét annak is köszönheti, hogy úgy él, mint a fiatalok: a táncoktatás mellett időnként dj-ként dolgozik.

Nem Okoro az egyetlen, akit fiatalos külseje miatt sokan irigyelnek. Legutóbb egy Tristan Lee nevű férfiról írtunk, aki 25 évesnek néz ki, pedig már 50 is elmúlt.