Gyakran meggyűlik a baja a billentyűhuszárokkal annak a 22 éves influenszernek, aki a TikTok-on és az Instagramon is bátran megmutatja kerekded idomait. Caitlan Reddinget napi szinten illetik bántó megjegyzésekkel az alakja miatt, sokan pedig azért is beleállnak, mert – szerintük – túlságosan kihívóan öltözködik.

Cifrábbnál cifrább megjegyzéseket fűznek bejegyzéseihez – írja a Daily Star.

Az emberek mindig gonosz dolgokat írnak nekem. Egyesek lekövéreznek és azt mondják, egyedül én tehetek arról, hogy túlsúlyos vagyok. Mások, főként nők, azzal riogatnak, hogy szívrohamot fogok kapni, és hogy a döngő lépteim földrengést idéznek elő.

– emelt ki néhány példát az angliai Southend üdülővárosban élő Redding, aki hozzátette: mostanra belefáradt abba, hogy folyamatosan kritizálják őt a közösségi oldalain. Sokan úgy vélik, képeivel arra próbálja meg rávenni az embereket, hogy ők is hízzanak el.

A fiatal lány egyébként nagyon jól érzi magát a bőrében, és ez a képeiről is lerí. Ő maga jobb szereti, ha plus size Barbie-ként emlegetik. Vőlegénye, a 23 éves  Sam Woolf is úgy szereti Reddinget, ahogy van.

Szerintem jól nézek ki, és szexi vagyok. Nekem ne mondja meg senki, hogy ne hordjak miniszoknyát vagy bikinit. A vőlegényem is azt mondja, nem számít, hány kilót mutat alattam a mérleg, én mindenhogy szexis vagyok. Amikor megismerkedtünk, sokkal vékonyabb voltam, de mindig emlékeztet arra, hogy nem számít, hogy nézek ki. A szexszel sincs probléma!

– magyarázta Redding.

A plus size Barbie hét éve van együtt vőlegényével: