Súlyos agysérülést szenvedett, eltört az állkapcsa, a nyaka, az orra, valamint a csípő- és medencecsontja is, ám csodával határos módon túlélte autóbalesetét egy amerikai férfi. A csoda ellenére Paul Berry péniszét amputálni kellett, és az egyik heréjétől is megszabadították. De ezt bánja legkevésbé.

A férfi történetéről az amerikai The Sun című lap számolt be. A most 29 éves Berry ittasan ült volán mögé még 2014 májusában. Éppen az akkori barátnőjéhez tartott, amikor elvesztette az irányítást az autó felett: a jármű felborult, Berry pedig kirepült a hátsó szélvédőn. 

Amputálniuk kellett a – hogy is mondjam – férfiasságomat. Éppen úgy néz ki, mint egy kivágott fa, csak egy csonk van a helyén. Ez egészen ironikus, mivel egészen a balesetemig nem éreztem magam férfinak. Egy csapásra megváltozott az egész életem. A legrosszabb ellenségemnek sem kívánom ezt

– fogalmazott a férfi, hozzátéve: néhány pohárka likőrt ivott meg, mielőtt útnak indult volna. Azt mondja, szerinte elaludt vezetés közben, de az is lehet, hogy az eső miatt csúszott meg az autóval. A baleset után öt hétig kómában volt.

Nem látszik, de az állkapcsomat 13 csavarral rögzítették, és az arcomban is van lemez. Amikor felébredtem a kómából, hatalmas sokként ért, hogy a péniszemet is amputálták. Az orvos bejött és megkérdezte, lefagyasztattam-e korábban a spermáimat, mert most már biztosan nem lehet gyerekem. Úgy éreztem, itt ért véget az életem. Tizennégy éves korom óta akartam gyereket, már a kislányom nevét is kiválasztottam. Az orvosok szerint csoda, hogy élek, de én nem így gondolom

– magyarázta Berry. Egy hajszálon múlt, hogy nem bénult le nyaktól lefelé. Ma már nem szégyelli azt a bizonyos műtétet, sőt: azt mondja, a balesete óta érzi csak igazán férfinak magát.