Sokkoló vallomás hangzott el nemrégiben az egyik ausztrál rádióműsorban, az egyik betelefonáló ugyanis elmesélte, hogy a felesége kedvéért péniszkisebbítő műtéten esett át. 

A Dan nevű férfi szerint, aki egyébként kamionsofőr, azért volt erre szükség, mert konfliktusokat szült kapcsolatukban az, hogy neje túlzottan nagynak találta a férfiasságát, és emiatt kevésbé élvezte a szexuális együttléteket – írja a Daily Star.

Általában heti egy alkalommal bújok ágyba a feleségemmel, és szerettem volna valamivel feldobni a szexuális életünket. Még a péniszkisebbítő műtétbe is belementem, csaknem négy centivel vették kisebbre a péniszemet. A feleségem gyakran panaszkodott arra, hogy túl nagy és vastag, ezért vállaltam be.

– magyarázta a reggeli adásban a kamionsofőr, akitől a rádiós műsorvezetők nem voltak restek megkérdezni, mégis mekkora volt korábban a férfiassága, amivel annyira nem volt elégedett a felesége.

Dan elárulta, a neje sokallotta a 25 centit. Mire a műsorvezetők kifejtették, még soha életükben nem hallottak ilyesmiről, hogy egy férfi ilyen dolgokat is megtett volna, hogy a kedvese jobban élvezze vele a szexet, ezért aztán szerintük megérdemli, hogy párja hetente többször is kényeztesse, nem csak egyszer. Ha már ennyire a kedvében akart járni.

Cikkünk vezető képe illusztráció!