"Ezeket a dolgokat utálják a kövérek": egy túlsúlyos lány őszinte vallomása

2021.10.27. 10:30

Egy TikTok influenszer, Diggy B, büszkén vállalja az alakját. Sőt, őszintén is mer beszélni róla, ezzel pedig nemcsak lenyűgözi, de szórakoztatja is követőit. Legutóbbi videójában egy listát ismertetett azokról a dolgokról, amit a kövér emberek utálnak. Bár azt mondta, a lista specifikusan őrá vonatkozik, szerinte a többi túlsúlyos ember is egyetért majd vele.

Lássuk is azt a listát!

1. Karneválok

Annyira szórakoztatóak... szuperek, csodálatosak. Kérlek, egyre se hívjatok magatokkal. Legalábbis azzal a szándékkal ne, hogy bármire is felüljek veletek, mert nem. Kövér emberként az egyik legnagyobb félelmem, hogy beültetnek az egyik székbe, de nem tudják rám csukni a biztonsági kart, én pedig ott ülök kínosan. Majd el kell sétálnom mindenki előtt, ők pedig azt gondolják közben: 'Ó ne, a kövér lány nem fért bele a székbe'. Nem, ez sosem fog velem megtörténni

– vázolta fel félelmét Diggy, aki ha mégis kimegy egy karneválra vagy vásárra, legfeljebb néhány játékon játszik, vagy fotókat készít másokról. 

A fentiekhez hozzáfűzte, hogy azért is veszélyesek számára ezek az események, mert temérdek édes és zsíros ételt kapni.

Ne haragudjatok meg rám, amikor megrendelem a teljes menüt

– tette hozzá.

2. Törölközők

Nagy testű nőként a törölközők valósággal sértőek tudnak lenni, különösen a hotelekben, vagy ha úszni megyek. Túl kicsik. Nekem például strandtörölközőt kell használnom, de egy partra vetődött bálna-szerű viccet sem akarok hallani.

3. Étterem

Ha mégis elmegyünk valahova enni, és megkérdezik, hogy asztalnál vagy boxban kérünk-e helyet, egyértelműen asztal! Ha velem vagy, mindig asztalt kérj. Ugyanis amint meglátom azokat a boxokat, rám tör a szorongás. Egyből arra gondolok, mennyire kínos lesz, ha nem elég nagy a hely, pláne, ha belülre próbálnak ültetni. Ha beragadok, a melleim, a hurkáim az asztal tetejére kerülnek, és az egy nagyon kényelmetlen élmény lesz. Szóval kérlek, gondoljatok a kövér barátaitokra, amikor vacsorázni hívjátok őket

– zárta listáját Diggy B, akinek felvételét mostanra több mint kétezren kedvelték, és számos egyetértő hozzászólás is érkezett a posztjához.

(Daily Star)