Laura Hall egy unatkozó anyuka, aki otthon neveli két gyermekét. Elfoglaltságként létrehozott egy TikTok-oldalt, amelynek egyelőre bár nincs olyan sok követője, a videóit annál többen nézik és kedvelik. Nem véletlen, hiszen olyan abszurd ötletekkel áll elő, minthogy vajat köpül az anyatejéből.

Nemrég írtunk a nőről, aki mintegy előjátékként általában heti kétszer megszoptatja a vőlegényét szex előtt.

Ennél is tovább merészkedett Laura Hall, aki először csak kísérletezni kezdett, mit kezdhetne a hűtőben felhalmozódott anyatejjel. Gondolt egyet, és egészen addig egy befőttes üvegben hagyta, amíg ki nem csapódott a zsír a tetejére, és krémessé nem sűrűsödött. Ezt követően addig köpülte, amíg az vastag, sárgás színű vajjá nem állt össze.

@laurahall53

How it’s made - breast milk butter ##breastmilk ##breastfeeding ##butter

♬ Butter - 방탄소년단 (BTS)

Még sosem éreztem ilyen büszkének magam. Ez az én vajam. Az én tőgyvajam!

– nevetett fel Hall, miközben büszkén mutatta a kamerának kreálmányát. Az október 6-án feltöltött videót mostanra 1 millió 200 ezren látták.

@laurahall53

My crowning achievement ##breastfeeding ##breastmilk

♬ original sound - Laura Hall

Egy másik felvételen Hall és férje meg is kóstolják a házi finomságot, azt egy-egy szelet pirítósra kenve. Az első falatra maga a szakács vállalkozik.

Nem ízlik...

– nyeli le öklendezve a falatot a videóban az anyuka. Ezután férjét kérdezi arról, hogy egy tízes skálán hányasra értékelné az anyatejből készült vaj ízét. Vonakodva, de férje ötöt mond, hozzátéve: csak akkor enné meg az egészet, ha valóban nagyon éhes lenne.

@laurahall53

Trying my breast milk butter on toast! ##breastfeadingmomma ##breastmilk

♬ original sound - Laura Hall

A nézők közül többen is hozzászóltak a videóhoz, akadt, aki szerint a férj valójában maximális pontszámmal szavazott volna, de felesége nyomás alá helyezte.

Az egész tartállyal megeszi majd, amikor elmész aludni

- írták.

Más a világ legegészségesebb vajának nevezte a házi terméket, míg egy anyuka szerint ez undorító, és azóta is öklendezik.

Ez pedig még mindig semmi! Egy másik videójában Hall vanília fagylaltot készít az anyatejéből.

@laurahall53

Yep. Made ice cream from my breast milk 🙈😅 ##icecream ##breastmilk ##breastfeeding ##breastfeedingmommabelike ##iCarlyAffirmation ##TubiTaughtMe

♬ Ice Cream - BLACKPINK & Selena Gomez

 A zenei aláfestésekről pedig már mi sem tudunk mit mondani...

Cikkünk vezető képe illusztráció!

(Daily Star)