A kétgyermekes edinburghi édesanya, Lana Michaels azok közé az anyukák közé tartozik, akik nem élték meg a szoptatást rémálomként. A Spanyolországban élő nő eléggé hiányolja is, hogy anyatejjel láthasson el egy csecsemőt, ám mivel korábbi kapcsolatából született gyermekei már 11 és 7 évesek, és harmadikat egyelőre nem vállalt, ezért – nem mindennapi módon – a vőlegényét szokta megszoptatni.

Michaels a The Sun című brit napilapnak elmondta, általában hetente kétszer, mintegy előjátékként szokta ilyen módon kebleihez engedni a párját, Shawn-t, akit 2019-ben egy vegán társkereső alkalmazáson ismert meg. A szerelmesek nagyon erotikusnak találják a dolgot és azt vallják, soha nem érezték még magukat ennyire közel egymáshoz.

Elmondásuk szerint ez a tökéletes előjáték, ami biztosítja számukra a lángoló szenvedélyt az ágyban. Nem is tervezik, hogy abbahagyják ezt a "rituálét".

Annak idején mindkét gyermeket sokáig szoptattam. A fiamat nyolc hónapig, a lányomat két évig. Nagyon hiányzott ez az érzés, de a gyerekeim már túl idősek ahhoz, hogy szoptassam őket, és még egy gyermeket nem vállalnék. A gondolat, hogy Shawn-t etethetem, viszont nagyon tetszik!

– magyarázta Michaels, aki akkor érzi igazán nőnek magát, amikor mellei anyatejtől duzzadnak. Az interneten nézett utána annak, mit tehetne azért, hogy újra legyen teje. Azóta olyan gyógynövényekből készült kapszulákat szed, amelyek segítik az anyatej-termelést. Egy kevés teje azóta mindig van, párja nagy örömére.

Vőlegényével egyébként nyitott kapcsolatban élnek. Mindkettejüknek megvan a maga fétise.

Egy alkalommal, amikor egy másik hölgy kebleit kényeztettem, meg is kóstolhattam az anyatejét. Amint megéreztem a számban az ízét, felhorgadt bennem a vágy.

– árulta el a férfi, aki párjával a Channel 4 csatorna dokumentumfilm-sorozatában is mesél szexuális szokásaikról.