Egykor igen keresett férfimodell volt, ám ma már rá sem lehet ismerni arra a fiatalemberre, aki teljesen lenullázta bankszámláját plasztikamániája miatt. 

A Los Angelesben élő Lexi Lucks a végsőkig is képes volt elmenni azért, hogy nővé operáltassa magát. A Daily Star riportja szerint az volt a vágya, hogy úgy nézhessen ki, mint egy sellő.

A férfimodellből lett táncos a különböző szépészeti beavatkozásokra több mint 200 ezer fontot (84,6 millió forintot) költött. 2015 óta kilenc komolyabb műtéten esett át, és bár állítása szerint nem maradt egy petákja sem, megérte ennyiszer kés alá feküdni, hiszen – mint mondja – a férfiak majd' megvesznek érte.

Soha nem mertem elmondani senkinek, de felvettem egy csomó hitelt és komoly adósságokba vertem magam azért, hogy így nézhessek ki. Márciusban teljesen csődbe mentem. Őrület, de ezek után lehetőségem volt még több kölcsönt felvenni, ebből tudtam kifizetni a műtéteket. Nem bántam meg semmit. 

– magyarázta a lapnak a 35 éves transznemű modell, aki anyagi gondjai ellenére is most éli élete legboldogabb időszakát. 

Íme még egy előtte-utána fotó Lucksról: