Lily Zaremba nem született gazdag családba. Egy önkormányzati bérlakásban nevelkedett, és mivel szülei nem kerestek sokat, nem tudták anyagilag támogatni őt. A fiatal lánynak rengeteget kellett gürcölnie ahhoz, hogy úgy élhessen, ahogy most, de ma már a közösségi oldalain szívesen ad tippeket arra, hogyan lehet igazi vagyont építeni.

Bár Zaremba nem végzett menő egyetemen, mégis gazdag lett. Pontosabban azt követően lett milliárdos, hogy kibukott a felsőoktatási intézményből, ahol tanulmányait elkezdte. Tizenkilenc éves korában, amikor még javában nappali tagozatos hallgató volt, egy sushi étteremben dolgozott felszolgálóként, forgalmasabb napokon akár napi tíz órát is lehúzott. Zaremba a tanulás melletti robotolásra végül is hamar ráunt, és amellett, hogy – saját bevallása szerint – ekkoriban utálta az életét, elege lett abból is, hogy a számlák kifizetése után szinte semmi nem maradt a fizetéséből. Úgy döntött hát, hogy a maga ura lesz.

Előbb egy pénzügyi tanácsadással kapcsolatos képzést végzett el, ahol megtanulta, hogyan fektessen be okosan, és hogyan kezelje megfelelően a pénzét. Szakértőktől tanult, és ezzel párhuzamosan az affiliate marketingnek köszönhetően pénzt is kereset. A közösségi médiában épített márkát, az abból befolyó összegeket azonnal befektette.

Ma már otthonosan mozog a nemzetközi devizapiac, a kriptovaluták és a részvények világában. A The Sun című brit napilap szerint  havonta 52 ezer fontot (22,3 millió forintot) is megkeres. A közösségi oldalaira posztolt videóiban elmondja: ez ma már passzív, online jövedelem a számára, vagyis úgy is fogalmazhatnánk, hogy nem kell sokat tennie ezért, de nem jutott kell könnyen idáig.

Két év kemény munka után ma már én adok pénzügyi tanácsokat több száz embernek, szerte a világon. Nem vagyok különleges, nem voltak kiemelkedő képességeim, de szorgalmasan dolgoztam. Rengetegszer a képembe röhögtek, rengetegszer elbuktam, ám ha én sikerrel jártam, más is el tudja érni mindezt. Egy életünk van, muszáj, hogy jól éljünk

– magyarázta Zaremba, aki a The Sun szerint egyéni vállalkozó, és leginkább kriptovalutába fektet be. Kiemelte, mindent magának köszönhet, és külön hangsúlyozta azt is, hogy nincs az életében egy idősebb férfi, aki anyagilag támogatná.