Holly Madison a Hugh Hefnerrel való együttélésről és a Playboy-villa szigorú szabályairól vallott a Secrets of Playboy című dokumentumsorozatban. A modell sok titkot megosztott a nyilvánossággal.

A 41 éves ex-playmate 2001 és 2008 között élt együtt Hefnerrel. Madison azt állítja, hogy a Playboy-mogul megkövetelte például, hogy hosszú, hidrogénszőke haja legyen, a testének tökéletesnek kellett lennie, emellett magassarkút és dögös ruhákat kellett hordania. Ha nem így tett, annak következményei voltak – írja a Daily Star.

A modell egy idő után besokallt és levágatta a haját, majd barnára festette. Azt mondja, ez kicsit sem tetszett Hefnernek, aki ordibálni kezdett, majd azt mondta neki, hogy így öregnek és olcsónak néz ki.

A nő korábban azt is elmondta, hogy a lányoknak sokszor úgy kellett szexuális kapcsolatot létesíteni a milliárdossal, hogy ők nem akarták azt, sőt Hefner videót is készített róluk.

Nem ő az egyetlen, aki megszólal: 48 éves ex-nyuszi Bridget Marquardt is beszélt az élményeiről.

Szerinte az itt élő nők mind feszültek, depressziósok és szomorúak voltak, akik szigorú szabályok szerint élték az életüket. Példaként a vörös rúzst említette, amit Hefner utált, ezért senkinek sem szabadott ilyet használnia, amíg ott lakott.

De ez még nem minden

A modellek azt is bevallották, hogy minden este kilencig "haza" kellett érniük, nem feküdhettek le más férfiakkal, és csak akkor számítottak tökéletesnek Hefner szemében, ha plasztikáztattak.