Egymással viaskodó macskákról és oroszlánokról nézett videókat Zoë Kravitz, hogy így készüljön fel a jövőre érkező The Batman című film akciójeleneteire. Kravitz a Macskanőt alakítja majd.

Rob Alonzo, a színésznő kaszkadőrkoordinátora szerette volna, ha a karakter harcmozdulataiban van valami macskás, úgyhogy ötletére tanulmányozni kezdték Kravitzcel az állatok bunyó közbeni mozdulatait a különböző internetes felvételeken.

Macskákat és oroszlánokat néztünk, hogy hogyan harcolnak, illetve arról beszélgettünk, hogy az én méreteimmel mit lehet kezdeni, ha Batmannel nézel szembe, aki sokkal erősebb. A képességeim, hogy gyors és trükkös vagyok, így a mozdulataimat különböző harcművészeteket ötvözve fejlesztettük ki, illetve beépítettünk némi macskás, táncszerű mozgást is

– fejtette ki felkészülésének részleteit egy interjúban Zoë Kravitz.

A színésznő azt is elárulta, hogy a jövőre debütáló film egyben Seline Kyle, azaz a Macskanő eredetsztorija is lesz, így karakteréről többet megtudhatunk majd.

Ez a kezdete annak, hogy rájön, ki is ő valójában, túl azon, hogy valaki, aki csak túlélni próbál. Szerintem rengeteg tere van a fejlődésre, a filmben pedig végigkövethetjük, hogyan válik idővel igazi femme fatale-á.

(Hamu és Gyémánt)