Egymillió nőből mindössze egyet érint az a ritka fejlődési rendellenesség, mellyel az OnlyFans sztárja, Evelyn Miller is született. A 31 éves queenslandi nőnek két vaginája, méhnyaka és méhe van, adottságairól pedig mindig bátran beszél. Örömmel újságolta el azt is, hogy a második gyermekét hordja a szíve alatt. 

Miller 20 éves volt, amikor egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával kiderült, hogy kétméhű. Abortusz miatt fordult orvoshoz, ám az orvosok – nagy megdöbbenésükre –nem találták az embriót. Az ausztrál nő a terhesség megszakítását követően azonban nem kesergett sokáig: ritka anatómiai adottságait kihasználva szexmunkásnak állt, escortként kezdett el dolgozni. Rájött, hogy rendellenességének köszönhetően el tudja különíteni a munkát a magánéletétől: egyik vagináját így munkára tudta használni, a másikat pedig párjának tartogatta. Ez hét éven át ment így, aztán az OnlyFans-en próbált szerencsét. Nagyon népszerű a platformon: pikáns képeivel havonta akár 75 ezer dollárt (23,3 millió forintot) is megkeres.

Az OnlyFans-modell az első gyermekének, egy egészséges kisfiúnak tavaly júniusban adott életet. Állapota miatt azt mondták neki, hogy a kicsi koraszülött lesz, és a természetes szülés sem jöhetett szóba. Miller most is hasonló helyzetben van: második gyermeke is császármetszés útján jön majd világra a 36. hét környékén.

Megint állapotos vagyok. Az orvosom azt szeretné, ha császármetszéssel szülnék a 36. héten. Ezúttal is szigorú megfigyelés alatt leszek. Most 13. hétben járok, már nem gyötörnek reggeli rosszullétek. De nagyon nehéz úgy gondoskodni egy kisbabáról, hogy folyton fáradt vagyok, különösen úgy, hogy közben dolgozni is próbálok

– magyarázta a Daily Starnak Miller, aki nem bánja, hogy megosztotta történetét és szerinte két vaginával sokkal jobb a szexuális élete.