Nem mindennapi alkotás mögé állt be az extravagáns észt rapper, Tommy Cash. Valósággal felrobbantotta a közösségi médiát, miután posztolt egy fotót Gab Bois dizájner legújabb tervéről, a kenyérkanapéról.

A mázas zsemlékből készült bútort egy vicces szójátékkal - a cipót jelentő angol loaf, és a kanapét jelentő sofa összevonásával - LOAFA-ának keresztelte a művész, aki ezzel az alkotással kívánt tisztelegni Mario Bellini hasonlóan kinéző ikonikus, 1970-es években készült Camaleonda kanapéja előtt – írja a The Bharat Express News.

Tommy Cash olyannyira odáig volt a különös ötletért, hogy maga is beállt a projekt mögé, sőt, felkínálták a bútort az IKEA számára.

Az IKEA azt mondta, hogyha összegyűjtünk 10 ezer kommentet a LOAFÁról szóló poszt alatt, akkor forgalmazni fogják azt! Mutassuk meg nekik, hogy nekünk szükségünk van erre!

– írta a rapper a bejegyzésben, amelyhez időközben több, mint 12 ezren szóltak hozzá. Így a poszt szövege mostanra úgy szól:

A LOAFA nemsokára megérkezik a legközelebbi IKEA üzletekbe!

Hogy ez valóban így lesz-e, majd kiderül. Mindenesetre a képet elnézve képzelhetjük, hogy a különleges ülőalkalmatosságon heverni olyan érzés lehet, mintha fényes, frissen sütött kenyérkéken üldögélnénk.

Ön vásárolna ilyet a lakásába?