Influenszerként nagyon komolyan veszi a munkáját, ezért havonta több mint 10 ezer fontot (4,2 millió forintot) szán a kifogástalan megjelenésre Chaly D.N. 

A Londonban élő modell-influenszer nem titkolja, eddig mintegy 1,3 millió dollárja (403,6 millió forintja) ment el kinézetére, de nagyon büszke arra, hogy ezt megengedheti magának.

Mint mondja, nem az volt a célja, hogy a Keeping Up With The Kardashians című sorozat sztárját utánozza. Állítása szerint alapból úgy nézett ki, mint Kardashian.

Mindenesetre nagyon élvezi az őt övező megkülönböztetett figyelmet.

Gyerekként nagyon visszahúzódó és csendes voltam, most azonban tulajdonképpen az egész életemet kamerák előtt élem. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen életem lesz. Gyerekként nem volt pénzünk. A vagyonomat egyedül kerestem meg. Rengeteget dolgoztam azért, hogy most ilyen életem lehessen

– magyarázta a Truly-nak Chaly D. N, hozzátéve, a különböző együttműködések révén tett szert ekkora vagyonra.

Abban pedig, hogy mindig kifogástalanul nézhessen ki, egy külön csapat segít neki. 

Amikor kicsípem magam és kimozdulok otthonról, mindenkinek feltűnik, hogy Kim Kardashian kiköpött mása vagyok. Mindig ez van, bárhová is menjek. Csak úgy sétálgatni sem tudok anélkül, hogy ne halljam ezt valakitől

– mesélte a modell-influenszer, aki azt is elárulta, hogy a legdrágább ruha, amit valaha vett 25 ezer fontba (10,5 millió forintba) került.