Yvonne Bar nem csinál titkot abból, milyen kétségbeesetten vágyik a szerelemre, ám amióta mellnagyobbításon esett át, nem találja az igazit. A 26 éves frankfurti modellt a Keeping Up With The Kardashians című realitysorozat sztárja, Kim Kardashian inspirálta, miatta akart nagyobb kebleket magának. 

Bar mindig is formás idomokról álmodott, cseppet sem volt megelégedve azzal, hogy atletikus alakja van, lapos melle miatt pedig sokan bántották is őt. Hosszas gondolkodás után, 2013-ban szánta rá magát arra, hogy kés alá feküdjön. Egyik plasztikai műtét követte a másikat: mivel minél nagyobb dekoltázst akart villantani, mellét már négyszer műtötték, mára H kosaras melltartót hord. Fenékfeltöltése, népszerű nevén brazil fenékemelése (Brazilian Butt Lift, azaz BBL) is volt, azt pedig már nem is számolja, hányszor botoxoltatott. Plasztikára megközelítőleg 38 ezer eurót (13,9 millió forintot) költött eddig.

A Velveten korábban olvashatott egy fiatal influenszerről, aki a megtévesztésig hasonlít a realitysorozat-sztárra. Yvonne Bar azonban egészen más eset: noha már meg van elégedve a kinézetével és az OnlyFans-en is elég sikeres, valami nagyon hiányzik az életéből – az igaz szerelem. 

A modell a sok plasztika miatt rengeteg figyelmet kap, ám úgy véli, kinézete elriasztja a férfiakat: vagy aranyásónak gondolják, vagy nem tartják többre egy egyéjszakás kalandnál. Barhoz hasonló helyzetben van az a férfi is, aki Brad Pitt kiköpött mása, mégis szingli.

A műtétek előtt Yvonne Bar így nézett ki:

Bar azt mondja, nemrég megkereste őt egy házas férfi, aki havonta 10 ezer fontot (4,3 millió forintot) fizetett volna neki azért, hogy viszonyt kezdjen vele, ő visszautasította az ajánlatot, mert valódi, szeretetteljes kapcsolatra vágyik.

Mivel hatalmas keblei miatt a férfiak rendre megijednek tőle, Bar azt fontolgatja, hogy mellkisebbítő műtétre megy. Mindennél jobban vágyik arra, hogy rátaláljon a szerelem, és hogy családot alapíthasson valakivel.  

Igaz, éppen olyan alakja van, mint Kim Kardashiannek: