Úgy érzi, van mit formálni testén, ezért zsírégetésbe kezdett Megyeri Csilla. Az Ázsia Expressz első szériájának sztárja az otthoni edzés mellett döntött, és a közösségi oldalán néhány zsírégetéssel kapcsolatos tippet is adott követőinek. 

Az influenszer a hulahoppkarikával való riszálást az egyik leghatékonyabb mozgásformának tartja.

Hoztam Nektek egy mondhatni egyszerű, de mégis nagyszerű mozgásformát, ami picit visszarepít minket a gyerekkorunkba, és még hatékony is. Annak idején, amikor Zsolti megcsinálta a 6 db kockát a személyedzője javasolta neki, hogy hulahopkarikázzon, mert az szépen töri a zsírt, és gyönyörűen formál. Sokszor én is kedvet kaptam, és felváltva edzettünk itthon. Most ismét neki láttam, mert van miből lefaragni a hasi/derék tájékon (*is)

– írta bejegyzésében az influenszer-webshoptulajdonos, aki azt is elárulta, hogy egy nehezített súlyú karikát választott, amit extra habszivacs réteggel vontak be, így megvéd az esetleges ütésektől, sérülésektől. Mint azt Megyeri is írja: a vastagabb karikával könnyebb a munka –mivel súlyosabb, könnyebben marad fent – és emiatt jobban erősíti az izmainkat.

Az influenszer néhány tanáccsal is ellátta követőit.

Magát a karikát kiegészítő edzésként, de fő edzésként is lehet használni (ajánlott kezdőknek 5 perc, haladóknak 40 perc). Ami még szimpatikus lehet, hogy pénztárcabarát, és bárhol, bármikor használhatod - akár tv nézés közben vagy kint, gyönyörű napsütéses időben, az udvaron, akár a gyerekekkel együtt is. Néhány hónap alatt -2-3cm-t is eltüntet, ha kitartóak vagyunk. Motiváljon mindenkit a tavasz és a szép lassan közeledő nyár! Próbáljuk meg a gondolatainkat picit terelni. Töltődni, józannak maradni

– biztatta követőit Megyeri.

Nagyon hasznos

A hulahoppkarika nem csupán a gyerekek szórakozását szolgálja: úgy tartják, napi tíz perc hulahoppozás felér egy intenzív edzéssel. Sokan nem is tudják, milyen sok izomcsoportot át tudunk mozgatni pusztán azzal, ha magunkon tartjuk a hulahoppkarikát. Bár gyerekjátéknak tűnhet pörgetni a karikát a testünkön, mégis elég nagy munkát igényel. Különösen has-, derék. és csípőformálására ajánlják. A tartást is javítja, de erősíti a has- és hátizmokat is.