Megyeri Csilla már anno a ruzsnyázós tévéadásában bebizonyította, hogy átlag felettien kifinomult ízléssel rendelkezik, így nem meglepő, hogy nemcsak mások arcberendezése tudja zavarni, hanem a plusz kilók is. Utóbbi különösen akkor bántja a szemét és zavarja meg a komfortérzetét, ha azok éppen a pasiján vannak. Ez az áldatlan állapot most pedig bekövetkezett. Így a celebnő kíméletlen lépésre szánta el magát annak érdekében, hogy a szerelme visszanyerje az alakját, ultimátumot adott neki: addig nem szexel vele, amíg nem le nem fogy. Erről a magánjellegű megállapodásról pedig tájékoztatta a Borsot.

Mivel Zsoltit elég nehéz rá­venni arra, hogy rendszeresen mozogjon, ezért szükség volt valami extra motivációra, hogy tudjam, eltökélt lesz abban, hogy belássa, változásra van szük­sé­ge. Nemcsak esztétikai okokból aggódom a pocak miatt, ha­nem mert túl fiatal ahhoz, hogy az elhízás bármilyen betegsé­get okozzon nála

- magyarázta a lapnak Megyeri, aki azt is hozzátette, hogy a szexmegvonás mellett egy csodatevő gyógynövénnyel - de nem fogyicsokival -, úgynevezett kóladióval is eteti a férfit, amitől majd jól leolvadnak a kilók. 

A nagy diéta-üggyel kapcsolatban egyébként Zsolti is megszólalt, akinek meggyőződése, hogy a párja előbb fogja feloldani a szextilalmat, mint hogy ő megszabadulna a hasától.