A modell egy Instagram-posztban bejelentette, hogy az idei divathónap során, ami Milánóban kezdődött és jelenleg Párizsban zajlik, megkeresett bevételét a Palesztinában és Ukrajnában zajló háborúk elszenvedőinek adományozza.

Gigi Hadid a közösségi oldalán hosszan beszélt arról, miért fontos, hogy felemeljük a hangunkat ebben a nehéz időszakban.

A divathónap meghatározott ütemezésben zajlik, a kollégáimmal gyakran mutatunk be új divatkollekciókat úgy, hogy éppen szívszorító és traumatikus időszakot élünk. A munkabeosztásunk felett nincs befolyásunk, de szívesen sétálunk valamiért. Barátom, @micarganaraz (szerk. Mica Argañaraz) nyomdokait követve megígérem, hogy a 2022. őszi bemutatókon szerzett bevételeimet az ukrajnai háborúban szenvedők megsegítésére, valamint a palesztinai háborúban szenvedők támogatására ajánlom fel. Szemünknek és szívünknek nyitva kell lennie minden emberi igazságtalanság előtt. Tekintsük egymást mindannyian testvéreknek, túl a politikán, fajon, vagy valláson. A nap végén ártatlan életek fizetnek a háborúért, nem a vezetők.

– írta a modell, akit megviseltek az elmúlt hetek történései.