Az elmúlt két évben egyetlen tévéműsorban sem szerepelt, ám nemrégiben tévés munkáihoz is visszatért Hódi Pamela. A népszerű influenszer, aki az utóbbi időben a családjára összpontosított, egyből három produkcióban is szerepet kapott, így a háziasszony szerepből kizökkenhetett.

Mint mondja, nincs könnyű dolga két gyerekkel, ám férje, Tóth Bence mindenben segít neki. Első közös gyermekük, Evolet tavaly májusban jött világra, Pamela nagyobbik lánya, Nati pedig szeptemberben kezdte az iskolát.

Nagyon nehéz [tervezni két gyerekkel]. Több okból is. Evoletnek teljesen más az, ami a jó, mint mondjuk már Natinak. Nyilván Natinál más szempontból is nehéz a tervezés, egyéb okok miatt. Nehéz, de én nagyon tervezős vagyok, és nagyon szeretem előre lefixálni a dolgokat, másképp ez nem tud működni sajnos. De ez a mindennapokban is így van – hát én máson se gondolkozom, csak hogy mit főzzek. Mi az, ami mindenkinek jó a családban, melyik színű ruhát tegyem be először mosni

– magyarázta Hódi Pamela az RTL Klub Reggeli című műsorában, ahová Skype-on jelentkezett be.

Hódi Pamelának az is fontos, hogy dolgozzon, így influenszer-munkáival nem hagyott fel teljesen a baba mellett, a tartalmakat azonban nem tud olyan mértékben gyártani, mint Evolet érkezése előtt tette. Bár tudja, hogy sokan csak legyintenek, ha azt hallják, hogy valaki influenszerként dolgozik, mondván, ez nem is igazi munka, de ez a tevékenység is komoly szervezést igényel. Hódi arról is beszélt, hogy mostanra kezd kialakulni náluk egyfajta rutin. Hozzátette, saját magát is rendbe kellett tennie ahhoz, hogy szívesen lássa magát a képernyőn.

(24.hu)