Bő egy hete írtuk meg, hogy Tóth-Hódi Pamela hazatért a kórházból újszülött kislányával. A médiaszemélyiség most az Instagramon közölt egy fotót a teljes családról azzal, hogy „a fotó felhasználása szigorúan tilos, azonnali jogi lépéseket von maga után!”, úgyhogy kérjük, kattintson ide a képért! A poszt egy hosszú beszámolót is tartalmaz, amelynek legérdekesebb részlete az, hogy a baba neve az lett, hogy 

Tóth Evolet Olivia.

A különleges keresztnévről kicsit többet alább, de előbb íme még egy részlet a posztból:

Szeretném, ha tudnátok, hogy úgy döntöttünk Bencével, hogy nem mutatjuk rendszeresen a közösségi portálokon a kislányunkat. Újságban és tv-ben sem fog szerepelni, amíg Ő nem szeretné vagy Mi elfogadhatónak látjuk. Számomra a legfontosabb, hogy ahogy a nagy lányomat, úgy a kicsit is egy biztonságos és felelősségteljes úton vezessem az életük útján. Mindehhez az kell, hogy meghagyjam számukra azt a lehetőséget, hogy korukhoz képest felmérjék ennek a vonzatát és eldöntsék, Ők szeretnének-e több százezer ember előtt mutatkozni és szeretnék-e a magánéletüket megosztani mások számára. Közszereplőként minden mondatomnak és cselekedetemnek súlya van, ezért is természetes számomra, hogy annyi információt és fotót osztok meg a lányaimról, amit Én egészségesnek érzek a mai világban.

A szülésről csak röviden fogalmaznék: ismét tudatosult bennem a friss élményeim után, hogy minden nő egy hős.

A poszt egyik figyelemre méltó részlete, hogy minden bizonnyal a tiszteletadás jeleként, amint azt sokan mások is teszik, Tóth-Hódi Pamela nemcsak az Ő névmást írja nagybetűvel, hanem azt is, hogy Én és Mi.

Ha az ember megpróbál utánajárni az Evolet keresztnév jelentésének, a nyomok mind az I.e. 10 000 című filmhez vezetnek. A nevinfo.hu című oldal is úgy tudja, hogy ezt a keresztnevet ehhez a kalandfilmhez alkották meg, de az angol Wikipédia is ennek a filmnek az oldalára irányítja át az embert, ha az Evolet szóra keres rá. Régóta hagyomány egyébként irodalmi művekhez alkotott neveket a valós életben is keresztnévként használni, a Tünde keresztnevet ugye például Vörösmarty Mihály találta ki a Csongor és Tündéhez.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tóth-Hódi Pameláék az I.e. 10 000 című film után Evoletnek nevezték el a lányukat

A Tóth-Hódi család nem szeretné szerepeltetni a kislányt a médiában, de most posztoltak egy fotót és a nevét is megosztották. Utánanéztünk, ki volt Evolet.

0 · May 19, 2021 12:20pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments