A kilencvenes évek egyik kultikus televíziós figurája a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorában elmondta, hogy mivel foglalkozik mostanában, és arról is beszélt, hogy mi a véleménye az új Szerencsekerékről.

Klausmann Viktor az Ablak című műsorban tűnt fel először országos tévé képernyőjén, de a legnagyobb sikereket a Szerencsekerékkel érte el, neve gyakorlatilag összeforrott a műsoréval. Viktor az elmúlt években azonban egészen máshol találta meg a helyét az életben.

Turisztikai vállalkozó lettem 15-16 évvel ezelőtt, fő tevékenységünkként elkezdtem egy strandot csinálni, nyáron Domonyvölgyben. Ott is laktam 10 évig, 2010-ben félig elköltöztem, a nagy házat eladtam, lett egy kisházam ott, meg Pálosvörösmarton a Mátrában. Felújítottuk a síházat Kékestetőn, és a gyerekeimet oda összpontosítottam, ezekre a helyekre. Nyáron strand, télen sízés van, alapvetően velük.

– magyarázta Viktor, aki a Magyar Síakadémia Egyesület Elnöke, valamint a Kékes Kutató-Mentő Alapítvány – egy síoktatókból alakult mentőcsapat – ötletadója és létrehozója lett.

Nem gondoltam volna 2010-ben, frissen a válás után, magam alá zuhanva, a régi életem magam után hagyva, hogy lesz valami, amire kinyílik a pupillám, és mint a vadászkutya jelez. Ez az. Kettő telefonról hívnak éjszaka, amit, ha látom, hogy csörög, azonnal veszem a nadrágom, és semmi nem számít, fröcsög az adrenalin.

– mondta Klausmann, majd azt is elárulta, szakmai szemmel nézte az újra képernyőre került Szerencsekerék epizódokat, amiről markáns véleményt is formált.

Abban a pillanatban, ha a Kasza Tibi vesz egy nagy levegőt, visszavesz a nagy arcából, kisebb lesz az arca, sikerülni fog. Ez a szilveszteri adásban bejött. Kasza Tibi egy kommunikációs zseni egyébként, nagyon jó, és megérezték az arányokat. Ez most már egy nagyon jó Szerencsekerék, ha belenézek, én is néha röhögők rajta. Sőt sokszor.

– mesélte, majd hozzátette, csak szakértői szemmel tudja a műsort figyelni.